КК Црвена звезда

1. Добро, боље да их побкедимо, што је сигурно, сигурно. :]

2. Nego gudura se vec neko vreme nije popisao ni po kome, jel vreme sutra da prazni besiku?

3. Haha ma sve može, moja je poenta bila da nije mnogo bitno sa kim igramo u top 8 (ako bismo mogli da izbegnemo cska, to bi bilo lepo, ovo ostalo stvarno nije bitno), ali prednost domaćeg terena bi stvarno značila. Zadrhtala bi ruka i Stefu Kariju u paklu vršačkog Milenijuma.

4. Ma koji Gudura, on je precenjen, ovo što je i do sad odigrao imao je samo sreće, to svi vide, samo se mi ložimo zato što je klinac, ko poslednji izađe, nek ugasi bojler, da ne trošimo struju.

5. Звезда:
    12) Локо г
    13) Дарушафака к
    14) Цедевита г

Локо:
    12) Звезда к
    13) Уникаха к
    14) Дарушафака г

Пао:
    12) Дарушафака г
    13) Цедевита к
    14) Ефес г

6. Ne bih ja Efes baš potpuno izbacio iz trke, mogu oni da stignu Pao ako ga dobiju u poslednjem kolu. Možda.

7. Видјећемо послије овог кола, биће све јасније.
    ЕДИТ :https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif

8. Kad smo već kod špekulacija, negde pročitah da ako mi pobedimo Unikahu, Cedevita Efes, a Fener Darusafaku - i matematički smo sigurni u TOP 8. o/ :P

9. Много смо ми далеко од другог места, Локо има 2 меча кући од тога једном им долазимо ми директно из загреба нема шансе да пружимо неки смислен отпор. Треба се надати да ће лаборал да јебе наредна 2 кола Барсу и Реал коткуће и то је то ценим да ми не можемо да идемо испод 3. места

10. Laboral sada igra sa cska lol

11. Bicemo drugi zapamtite ovaj post picke!!!!!!!111

12. Ma koji Gudura, on je precenjen, ovo što je i do sad odigrao imao je samo sreće, to svi vide, samo se mi ložimo zato što je klinac, ko poslednji izađe, nek ugasi bojler, da ne trošimo struju.

Gospodine, napustite temu smesta.

13. Jeste, Slepi, treba do kraja Efes da ima 3 pobede više od nas da bi nas prestigao, ako izgube u ovom kolu a mi pobedimo, to je nemoguće. Ima doduše nekih teoretskih šansi da u istom krugu budemo mi, Efes i Darušamadafaka, ali to je toliko smešno da nema smisla ni pričati o tome.

Da vidimo da li će ovo moje da aktivira Guduru. Mada mogu ja da kažem šta god, džaba kad ne ume.

14. 11.коло:
    Цска - Лаборал 90-78
    Барселона - Реал
    Бросе - Химки

1. Цска 8-3
    2. Лаборал 7-4
    3. Реал 6-4
    4. Барселона 5-5
    5. Химки 5-5

Лаборал :
    12) Барселона к
    13) Реал к
    14) Бросе г

Реал:
    12) Олимпијакос г
    13) Лаборал г
    14) Химки к

Барселона :
    12) Лаборал г
    13) Бросе к
    14) Жалгирис г

Химки:
    12) Жалгирис г
    13) Олимпијакос к
    14) Реал г

15. Kuća još vrlo lako može da ispadne, a bila prva u grupi pre ovog kola.

16. Uh izvukao si se. Tj nisam shvatio. JEBENI GUDURIC NEKI KURCEV TALENAT SAMO NAM TI KLINCI ZAUZIMAJU MESTO U TIMU ZA PROVERENE STRANCE KINZI BOG TREBA GUDURA DA IGRA 2MIN PO TEKMI

17. Hahah u onoj grupi niko ne igra sa cska xd

18. Ja ne mogu ni da komuniciram s tobom dok imaš tu sliku na profilu.

19. Jeste, Slepi, treba do kraja Efes da ima 3 pobede više od nas da bi nas prestigao, ako izgube u ovom kolu a mi pobedimo, to je nemoguće. Ima doduše nekih teoretskih šansi da u istom krugu budemo mi, Efes i Darušamadafaka, ali to je toliko smešno da nema smisla ni pričati o tome.

Ф4 - јебан биће

20. Реал има право јебен распоред плус су изгубили од Лаборала 9 разлике на свом терену, па је мало вјероватно да ће успјети да пређу на другу позицију.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.