Ma jok salabe ovo se odnosilo na ono moje pljuvanje micica kad sam mislio da jovkara nece igrati jer je dokazano da onaj koji se ovde pljuje jede munje i sere gromove.
Od kako ne pljuju simona ne moze vola da ubode.
JOVIC, KINZI, GUDURA, MILER, CIRBES TO NIKO POJMA NEMA SEREM IM SE U RUKE OTKAZ SVIMA TREBA DATI DAJ SIMANICA I REBICA I TEJICA
Fenerbahče inače u seriji od 19 uzastopnih pobeda kod kuće u svim takmičenjima, u Evroligi još nisu izgubili i sad gube od Darušafake na kraju treće. A tek od Efesa će sigurno da izgube.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Navijam za Partizan, ali vas pratim i navijam za vas. F4, stižemo bre!
Real dobija sve tri tekme lagano
Guduric je tele jesam rekao to?
I danas još gostuju Barsi. Biće tamo ludo do kraja.
Било би добро да Барса добије вечерас.
Bolje i da ne pitam zašto je bolje :)
Aj za Guduru, ali koliko mene Miler živcira. Samo se zaleće ko muva bez glave, ne ume da doda da mu život zavisi od toga i ne razume srpski.
Зато што би заостајали и даље једну побједу за Лаборалом 3 кола до краја.
Lečki nas jebe analizama NBA, pa gubimo novce, i odlučeno je da mrači, kako bismo dobijali tekme.
Ma jok salabe ovo se odnosilo na ono moje pljuvanje micica kad sam mislio da jovkara nece igrati jer je dokazano da onaj koji se ovde pljuje jede munje i sere gromove.
Od kako ne pljuju simona ne moze vola da ubode.
JOVIC, KINZI, GUDURA, MILER, CIRBES TO NIKO POJMA NEMA SEREM IM SE U RUKE OTKAZ SVIMA TREBA DATI DAJ SIMANICA I REBICA I TEJICA
Laboral izgubio, valjda fenerbahče neće pustiti ove smrdljivce
Kažem ja, primamljivo je pošto kao lepo objasnim kojom sam se logikom vodio, ali zato ne dolazi. Kao pesma sirena.
Ni njima nisu dolazili tiketi.
Kazem ja vama da nam treba drugo mesto.
Ako budemo drugi rezervisem kartu za f4 momentapno zvizde mi jaja ko oce nek se javi idemo da pijani promasimo halu i spavamo u fontani
Распордате све карте још пре пар месеци брт, мораћемо да се ушуњамо некако :///
Турци гомна најгоре врсте.
Ima tapkarosa jbg xd
Uvek ima onih koji su mislili da ce njihov tim igrati f4 pa izduvaju pa prodaju po ceni
Fener ako se bude zajebavao ima da prestignwmo i njih na tabeli!!!!12346
Fenerbahče inače u seriji od 19 uzastopnih pobeda kod kuće u svim takmičenjima, u Evroligi još nisu izgubili i sad gube od Darušafake na kraju treće. A tek od Efesa će sigurno da izgube.
Dobija fener ovo ne dramite