КК Црвена звезда

1. Nadam se da si svestan da za svaku silu akcije koja deluje na neko telo postoji i sila reakcije?!

2. Haha ok fizičar pustiću vas da skinete naočare!

3. Hvala, Bohore, uvek gospodski!

4. Ja bi skapirao da neko drugi pljuje simona kosovca brata rodjenog ali da debeli malinar iz okoline leskovca kaze srebrnom sa sp da ostane u gnjilanu da prodaje krastavac to ne mogu da razumem

5. Немам неки став према Симону. Јесте да уме баш да изнервира људе, али нас је реално извукао пар пута, поготово у гостима (синоћ против Уникахе, против Бајерна јесенас...) Проблем је што игра на топло-хладно, па нити да га пљујеш, нити да га браниш.

Rasni
    Ma idemo na f4.

Ово си рекао још пре почетка сезоне. Ако стварно одемо на Ф4, да се забрани модераторима да те банују наредних годину дана. Чак и кад мораш да учиш.

6. https://www.youtube.com/watch?v=MvG7rRGzdR0
    ne može lik da se seti imena svih braće i sestara koliko ih ima :D

7. SIMONOVIĆ MOŽE DA SE SETI, ETO I U TOME JE BOLJI.

PLUS ŠTO NE ZVAĆE GUMU, BRINE I ZA ENVAJROMENT.

8. Rasni
    Ma idemo na f4.
    Ово си рекао још пре почетка сезоне.

Da ovo sam rekao jos kad su Big Sofo i ostali likovi bili tu.Uvek treba razmišljati pozitivno. Isto tako nije nemoguće da završimo u LŠ na kraju sezone u fudbalu, a u grupi se ništa ne zna.

9. Sjećete li se kad smo čekali da Tompson proradi? :D

10. mi čekali da klej tompson proradi kad ono proradio klej simon

11. Da ovo sam rekao jos kad su Big Sofo i ostali likovi bili tu.Uvek treba razmišljati pozitivno. Isto tako nije nemoguće da završimo u LŠ na kraju sezone u fudbalu, a u grupi se ništa ne zna.

Hahahahaha, rasni kapiraš li da su kval. za LŠ koje će Zvezda igrati gotovo sigurno, ....na početku sezone, ne na kraju ove. Na kraju ove je smor, fazon finale LŠ, te lige za koju se nadamo da ćemo proći kval.

12. расни прориче

13. Hahahahaha, rasni kapiraš li da su kval. za LŠ koje će Zvezda igrati gotovo sigurno, ....na početku sezone, ne na kraju ove. Na kraju ove je smor, fazon finale LŠ, te lige za koju se nadamo da ćemo proći kval.

Brate mi igramo od početnog predprvog pretkola pvrog kruga zajedno sa Kazahstancima, Arzejbejdžancima, Maltežanima.....

14. Onaj cirbes tele najobicnije jebo ga ko ga doveo i njega i onog jovica mulca nista ne umeju ni najobicniji pik ne odrade kako valja

15. симон добар играч добро погађа тројке

:)

16. Markova obrnuta psihologija xd

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.