U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Neće tugu da mi blaži
postoji li teorija da odemo dalje ako izgubimo sve naredne utakmice?
ако ефес киксне бар једну од три преостале, а имају фенер, уникаху и панатинаикос. против панатинаикоса ће им бити натегнуто, ове друге две верујем да добијају лагано.
мада аупичкуматерину ако не могу ови наши да добију дарушафаку кући, или цедевиту тамо. а ја верујем да ће обе да добију, да ефес чукне пао, и онда смо сигурно трећи.
Kakav umor ljudi nemoj da se zajebavamo, Cirbes, Micić, Simon, Gudura i Kinzi ovo rešavaju sa po 30min nisu ni igrali protiv Cedevite, ok osim Kinzija, a on je animal to znači životinja.
pre 18 sati
Thumb gipsy 007
deky_aod
Plus Radonja na klupi kad počne da radi kate dok Micić zove izolaciju, mađija se dešava od 27 do 32 minuta
pre 18 sati
32' 60:58 Jović polaže, a Simonović pogađa trojku iz ćoška! Crveno-beli su prvi put posle dugo vremena na posed zaostatka! Na terenu je petorka Beograđana Micić, Jović, Lazić, Simonović i Štimac, koji ne pogađa težak šut za izjednačenje, u situaciji u kojoj je sam sebi gradio poziciju.
- KRAJ TREĆE ČETVRTINE -
Petorka Micić, Lazić Gudurić, Miler i Štimac vratila je crveno-bele u igru, kada je Unikaha povela velikih 18 razlike.
30' 60:53 Dijaz pogađa potencijalno jako, jako važan šut za tri, u poslednjem sekundu četvrtine, bez balansa. Neposredno pre toga, Gudurić nije uspeo da pogodi za "minus 1". Zvezda je ovu četvrtinu dobila rezultatom 26:14. Da li može da nastavi da pritiska domaćina i u poslednjem kvartalu?
30' 57:53 Nedović nastavlja da pogađa, ali Micić i Štimac lepom igrom "dva na dva" ponovo vraćaju razliku na četiri poena. Sjajna blokada plejmejkera crveno-belih.
29' 55:51 Gudurić pogađa posle kontre! Ulio je energiju Beograđanima i razbudio navijače u hali.
28' 55:49 Micić pogađa posle prodora, uz faul! Zvezda je ponovo u igri!
27' 55:46 Gudurić je namestio ruku! Ubacio je deseti poen, još jednoom trojkom. Mogu li crveno-beli da na drugoj strani zaustave Nedovića!? Podsetimo, u jednom trenutku bilo je "plus 18" za domaćina. Miler promašuje težak šut za tri, za potpuni priključak Beograđana...
:,)
Ajde nek neko baci ozbiljnu analizu pa da napisem da je gudura jebo spanca ciganina
Ajde nek neko baci ozbiljnu analizu pa da napisem da je gudura jebo spanca ciganina
Pseto i ja smo odradili ono što se od nas i očekivalo, ni manje ni više. Dekyaod je isto imao zapaženu rolu. Jebač je naš najkonstantniji igrač tokom cele sezone, stvarno ga uzimamo baš zdravo za gotovo i retko dobije zasluge za ono što radi samo zato što je toliko dosledan i uvek uradi ono zacrtano. Aleksandarkg bi u nekim normalnim uslovim bio mvp svakako, stvarno je briljirao, sad je bio jedan od najboljih samo zato što je jedan gospodin izdominirao. Shomy23, ja se tebi klanjam. Svi ostali koje sam nabrojao se uvek trude, ja znam da uvek ostavim i poslednju kap pljuvačke u pokušaju da isprozivam igrače, ali prečesto deluje kao da srcem nisam u tome, kao da ne verujem stvarno u ono što pričam, da ne kažem pljujem. Kod tebe nema tih problema. Sila je jaka u tebi, druže, samo tako nastavi. Bdvlga ne pljuje toliko često, ali uvek pljuje isto, ta konstantnost mora da se ceni, jako je značajna karika u ovoj mašineriji. Naravno, bez velike podrške Slepog, Bohora, Stevana, Dija, Šalaba, Glavnog, Mitketa, Išmiha, Robbena, Gonza, Benija, Rasnog i ostalih sa ove teme (ne zamerite ako sam nekog zaboravio, a sigurno jesam), ovaj uspeh ne bi bio moguć.
Danas neka bude dan odmora, ali nema spavanja na lovorikama. Već od sutra kreće ozbiljna priprema za Cedevitu.
Nas, ako se sete 15. maja 2016. godine u Berlinu - sete se, ako se ne sete - nikom ništa, to je bila naša dužnost da radimo.
Је л' зна неко каква је тренутно ситуација у другој групи?
Мени ће бити довољно да узму Аба и оду на ф4. Ти ће ми бити највећа захвалност за посвећеност.
Evo Fender
http://www.rezultati.com/kosarka/europa/euroleague/tablica/
11.коло:
Цска - Лаборал 90-78
Барселона - Реал 72-65
Бросе - Химки 84-79
Олимпијакос - Жалгирис 74-59
1. Цска 8-3
2. Лаборал 7-4
3. Барселона 6-5
4. Реал 6-5
5. Химки 5-6
6. Олимпијакос 5-6
7. Бросе 5-6
8. Жалгирис 2-9
Лаборал :
12) Барселона к
13) Реал к
14) Бросе г
Реал:
12) Олимпијакос г
13) Лаборал г
14) Химки к
Барселона :
12) Лаборал г
13) Бросе к
14) Жалгирис г
Химки:
12) Жалгирис г
13) Олимпијакос к
14) Реал г
Олимпијакос:
12) Реал к
13) Химки г
14) Цска к
Бросе:
12) Цска к
13) Барселона г
14) Лаборал к
Bilo bi dobro odma na CSKA otići, da se prebrine to u startu i posle lagano
Ma jok cska i fener nek se dogovore sa kim igramo finale
Моје неко предвиђање за другу групу. Лаборал остаје други, изгубиће од Реала, али не већом разликом од 9 поена колико имају предност из прве утакмице. Остале 2 утакмице би требало да добију без већих потешкоћа. Реал ће добити и преостале двије утакмице, јер играју најбоље кад им гори под ногама. Барселона би требало да добије Броае и Жалгирис, али их пораз од Лаборала оставља на четвртом мјесту. Химки уз 2 побједе досеже тек 5.мјесто.
1.Цска 11-3
2.Лаборал 9-5
3.Реал 9-5
4.Барселона 8-6
--------------------------------
5.Химки 7-7
6.Олимпијакос 5-9
7.Бросе 5-9
8.Жалгирис 2-12
ako si ti toliko ubedjen u pobedu laborala protiv barselone ja ne znam koliko je pametno da mi idemo na njih
mada laboral barsa real svejedno je
radonja spance jebe jako ljuto
Hvala brt, jako mi znače tvoje reči, samo što moraš naglasiti da ja pljujem samo i isključivo ćopavog kosovara. Majmunčina, bolje da je ostao u Gnjilanu da prodaje krastavce na kvantaškoj pijaci. Sve najbolje tebi i ostalim pljuvačima, nepljuvačima i ljubiteljima ćopave kosovarčine nepozdrav.
Pozdrav za srleta i pajčeta za shomx23 nepozdrav klasični jbg
Najlakše je pljuvati :/
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
Eto, i na dan odmora ti nastavljaš! Alal vera, majstore.
Najlakše je pljuvati :/
Svako ima neku svoju tehniku, neki način na koji doprinosi pobedi. Važno je da verujete. Ili da ne verujete, ako je to vaš način.
Nadam se da znaš da vaša taktika povlači vaspitne mere ako se sretnemo nekad?!
Šta li Simon sad radi, m?