КК Црвена звезда

1. Pozdravi tatjanu od ps-a

Bila je duplo veca na startu el

2. Ja spicio plus na kinzija i simona kapitena

3. dajte neke mađije za strim Loko FMP pls

4. Pozdravi tatjanu od ps-a

Није Тања твој тип, веруј ми.

Ja spicio plus na kinzija i simona kapitena

Зицер. Можда си требао и Штимару, напаљен је сад, а граница на њега је смешна (4.5 или 5.5 ваљда)

5. To je vec domen slepog ja mogu ti zavrsim lobe po 120 aca lukas i dzej zavrsavaju ga

Bacaj ti ciganske magije da dilejni pojede pokvarenu virslu u rol virsli

6. sjajan kombo avatara na ovoj strani korisnika sajta šaljivog sadržaja vukajlija.com

7. Није Тања твој тип, веруј ми

Svaka je moj tip hahaha

Teo stimeta skokove al nesto nije moglo pa nisam hteo da dodajem o tome na temi za kladjenje na kerove i konje ovde mozemo o tanji ako ti nije rod xd

8. хахах није ми род брт, него има ~90 кила и длакаве руке, па оно... хД

а што се стрима тиче, пази ово сиротињо
    Скинете acestream player, и кад кликнете на овај линк (или прекопирате у адрес бар у хрому/мозили/опери/сафарију и рокнете ентер)

acestream://da137d168d693f28841972c59062b37ed0773c3d

и требало би да вам се отвори тај плејер са све спортклубом у хадеу. Ако не ради, јавите наћи ћемо неке класичније линкове, поз

9. A jbg onda onda je samo pozdravi ulepsaj joj dan ali necu je jebati brt ne mogu stvarno

10. Oćemo da jebemo Lokomotivoa večeras braćo Srbi i sestre Marsovke

http://i.imgur.com/LBnPyVT.gif

11. Ne verujem, umorni su nam igrači

12. хахах гонзо, одличан гиф.

слепи, ево скидам сад, ако ово буде радило, наградићу те са три товара блага. и целиваћу те уруку.

13. Po ovom gifu koji sam okačio (koji inače nisam ja pravio) autor je Jovića taman stavio da svira đitru, ali je hit što je Simon pevač, a Micić zapravo neka kanda malko gabaritnija gospodža lolo

14. Програм ради сиг, само је теже наћи линкове за стримове за наше телевизије и доста варира број ''сидера'' па линкови час раде, час јок, ал за 90 посто већих догађаја попут овог ради одлично... На овом сајту имаш ејсстрим линкове за брда фудбалских манифестација, махом у хадеу, ал се за кошаркашке углавном мора мало гуглати, јбг.

едит: Ево и фул листе канала
    http://www.livefootballol.me/acestream-channel-list-new.html

15. Gif preobjasnio

16. Prebuffering 0% (connected to 4 streams)

17. Слепи, отворио ми сад СК2 (ск1 није 'тео, па реко' само да пробам ради ли), ал' пусти на 5 секунди и забоде, баферује. Хоће ли боље радити кад почне утакмица, да се ослоним на ово и да качим лаптоп на теве, или да на време идем некуд да гледам? Не знам на ком принципу ради, ал' надам се да ће бити боље кад почне текма.

18. Evo ga radi, hvala Slepi!

19. Haha ovo isti gif kao za Popovića i Sparse.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.