U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
http://www.telegraf.rs/sport/754205-radmanovic-od-zvezde-trazi-uslove-kao-lebron-jedan-trening-dnevno-i-to-samo-suterski-video
Citam ovu vasu temu i odbijam da poverujem da ste toliko naivni. Zasto je tesko skontati da vam je milijardu puta bolje bilo da ste otisli u stecaj? Stecaj ne znaci katanac, sigurno ne bi dosao neki SPS kadar da prodaje imovinu (jer je i nema), vec bi morao biti neko ko "zna s parama".
Covic ne baca pare u FK jer od toga nema nista za sebe. Zamislite idealan scenario, gde FMP Zvezda (whatever) vec prve sezone zaradi milion od Evrolige. Cisto milion profita. Sta ce coravo govno da uradi sa milionom? Prvo, nikad nece ni priznati da je ostalo cisto milionce. Drugo, sve i da prizna, sigurno nece reci "e, daj da vratim malo duga pravog KK CZ, ja sam ovde i dosao da njima pomognem". Nece, olos ce pare da zadrzi, a KK CZ do daljnjeg ostaje "zamrznuta".
Jedina sansa za oporavak vaseg kluba (a to FMP Zvezda nije) jeste da sto pre uhapse coravo govno, KK CZ ode u stecaj, i kroz par godina, pa nek bude i 5, klub stane na svoje noge.
Coravi je ime preuzeo da bi se nakupio para, eventualno i trofeja, prodavajuci maglu i ubedjujuci vas da je to vas klub. A u FK se gura da bi sve vreme delovalo da je on deo SD CZ, iako nije.
Џери, ја сам још одномад написао да ми не преостаје ништа него да верујем Човићу. Ако испадне да нема преписивања резултата, да су дугови остали... признаћу да сам насамарен. Овако сад, верујем да навијам за Звезду, иако је правно гледано, ово други клуб истог имена.
Ракочевића нећу да пљујем, јер не може да се каже да се није трудио и да није имао сјајних утакмица. Али очигледно је погрешно било веровати да је он способан да мање-више сам води тим до трофеја. Зато је грешка што је толико плаћен, што рече један мој гробар, за његову "љубав према Звезди" може страшан црнац да се доведе. Тако да морам да се сложим са Газимудовим постом.
http://www.telegraf.rs/sport/754205-radmanovic-od-zvezde-trazi-uslove-kao-lebron-jedan-trening-dnevno-i-to-samo-suterski-video Ако је ово истина, нек не долази. А ја га мајмун жалио што га Пешић шутнуо пред финале. Није ни чудо кад је мрцина.
Даље... Радује ме останак Неслона. Ладно смо продужили уговор с црнцем и то добрим, помало ми нестварна вест :)
И да, видим да му не треба брањење, ради то сам и са стилом, али морам да напишем. Отворио сам ову тему кад смо били убедљиво задњи и у највећим говнима и водио малтене приватни чет са Самхаином и свега пар људи, е зато не дозвољавам терање Трућа с теме. Ем је човек познавалац, ем има највећу дозу објективности од свих нас на форуму што се бавимо домаћом кошарком.
Јебем ти жено мајку, како сам готивио касету са тим неким патетичним песмицама :) И дан данас се сећам оног "Црвено је боја среће, верност белу боју има..."
Ја сан више за то да се доведе Јарић. Макар ћемо Лиму моћи да гледамо на трибинама.
Нелсон, пошто остаје, да цело лето вежба само слободна бацања да не бисмо ја и мени слични завршили у лудници.
Bacje, nek se dogovori sa Zofrijem i Westermanom, cisto da imaju s kim da popricaju dok sutiraju :D
Говно ми прво прогутало пост па га избацило после пола сата. Колко ме то нервира.
imam ideju : YeahBatch - a umesto "mafijaške pudlice", pa sledeće godine imamo situaciju: Zvezdin YeahBatch sproću Grobarske Svinje
već vidim naslove Vujošević izjeban, Jebač opravdao nadimak, Zvezda - Jebač do jebača...
a i YeahBatch možda konačno odustane od katanca ;D
Дајте ми те паре које он има и изјебаћу Вујошевића.
Marko Kešelj je protekle sezone imao sjajnu statistiku: 1230 fejvova, 502 ritvitova, 900 menšna... Sve sa klupe. Dovedite ga!
http://vukajlija.com/marko-keselj/663821
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/235030/Blic-saznaje-Jaka-Blazic-potpisao-za-Crvenu-zvezdu
Jel zna neko kakav je ovaj Slovenac? Nadam se da nije neki Simonovic, da ga cekamo 30 partija da proradi...
Kada nam stiže LeBron? lolo Valjda je dobar. Šta se dešava sa Samardžiskim? Jel on ostaje?
Zaboli ste odličnog igrača, jebeno dobrog. Ima i šut i prodor,brz je i nezgodan za čuvanje. Najbolji igrač Olimpije svakako.
Pa okacise neki klip, ali kapiram da se tad razgoropadio...Ne verujem da je takav konstantno. Super ako jeste, ali nesto mi tu smrdi.. Cak je i solidnu sezonu imao, po brojkama,bar u ABA ligi, ali ne znam kaki je u EL...
EDIT: Solidan i u EL majke mu ga... 12.4 poena po tekmi, 4 skoka, 2 asistencije...
Za Simonovica, Savovica, Cvetkovica i ostale vase poluproizvode je izmislio kosarku.
Takav nam treba. Al što ti kažeš, nešto tu smrdi...
Одличан је Блажич. Имао је врхунски меч против Радничког у Љубљани кад их је практично сам добио. Мада сам читао да уме понекад да нестане кад је густо, иако је против Радничког играо најбоље баш кад се ломила утакмица. Играо је тројку у ниској петорци Олимпије, али је могуће да је у Звезди планиран за двојку.
I ja mislim da ce na dvojku, sto po mom misljenju znaci da Rakoc ide negde..
Ракоч не иде ако прихвати смањење плате. Мени то звучи најреалније, јер је модус операнди газда као што је Човић, а тако се нешто и прича. Можда је и Блажич доведен овако рано да би притисли Ракоча да то прихвати.