КК Црвена звезда

1. Nadjite komentare gde pise da je vasilije jedno najobicnije tele. Pola teleta tj

2. Ahahhahhahhahhaahhhaahahahahhahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahhahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3. Vasa je samo pokušao da napravi skeč da ispadne duhovit. Nije mu uspelo, jbg. Ispao je govedo.

4. Ahhahahahaha jel ono Tošić poveo jebi cigane posle nekog derbija?

5. Vojvoda danas reko da je legenda umešan u ubistvo Đinđare. Kako posle da ne voliš tog čoveka. ČOVKE IMPERATORU.

6. ко да је нешто лоше што је убио ту јајару

7. није да га браним ал оно

8. Izgleda da je Milutinov baš blizu, Čović kaže: "On se već navikao na crveno-beli dres", a Radonjić kaže da bi voleo da ga ima u timu. Sad, da li je to "jbg" ili "jebi" vest, ne znam. Za drugog centra je ok, ako ne spadnemo na njega i Štimca - valjaće.

9. ко да је нешто лоше што је убио ту јајару

Naravno da nije loše, naprotiv.

10. Šta je sa onom pričom da Miro Bilan dolazi?

11. blajvaga ti si napisao prije dvije godine da ti je neki drugar blizak klubu rekao da ce etihad biti sponzor i da bogdanovic dolazi. daj i sad nesto da se lozimo

12. za miru bilana smo se sprdali mi ovde, nerealno je da dodje

13. Lol čuo sam za Bilana pre neki dan u rl. Ok, znači dezinformacija.

14. Ma Bilan ustasa ce uzme fine pare u nekoj spaniji. Rece neki nepouzdani turcin na tviteru da nam je Mbakve meta.

A negde se vec prica da je Zagorac zavrsen. Mada sumnjam, ako udje u prvu rundu drafta, tesko da ce dodje

15. ako fmp dobije seriju eto zagorca nama

16. cao gusti kako dlaka?

17. А јес лијепо кад крене ово ложење ко нам долази све. Постане интересантније него кад је сезона у току.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.