КК Црвена звезда

1. Ma dobro je. Al operacija me ceka na zimu.

Fmp odjednom gubi 20 razlike. Eto zagorca polako

2. meni je najzanimljivije kad jebemo groblje a oni kukaju na sudije broje bacanja i gledaju zadnji minut ponovo uuuu sto to volim

3. Тејић јебе вечерас.

4. drkanje je to brt sa svim tim lezanjem i to

5. Ima neki strim za Efempe i Megu?

6. Gusti, ako je pilonidalni sinus onda moje saučešće

7. Ne znam dal valja ne gledam to.

8. Jbg nije nešto al nemam bolje. Hvala.

9. To je mlatoni. Hvala ti. Pakao tek predstoji.

Dobi mega. Otvorio se misko za zagorca.
    Cini mi se da ce Dobric i Lazarevic sigurno biti pri prvom timu sledece godine.

10. Ne sanjajte o Zagorcu cigani, nema nista od toga.

11. Ok brt necemo evo

12. лол надај се

13. Ok, reko da se ne razocarate.

Zalizani uvek ima top projekte od kojih placa racune, a 90% ostalih je da se zovu da su njegovi. Jovic, Zagorac i slicni nema sanse da idu u druge klubove u Srbiji.

14. Kako ovaj snimak nisam video ranije nije mi jasno.
    https://www.youtube.com/watch?v=c_an9KWQKPo

15. https://www.youtube.com/watch?v=OCiPtAd6Wx8&feature=youtu.be
    оће да бије човека јер је упао у кадар

16. Hahahaha koji daunovac ovo crnce malo hahaah ovo na kraju mumlanje ili sta je vec izvristao sam

17. Marko taj sa kkcz neki celavi mentol radi ko elektricar kod nekih jevreja. Zagrizen opasno

18. šta mislite o milutinovu? ja bih voleo da dođe, malo me plaši samo što je glup, al ono, voleo bih da ga vidim u zvezdi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.