КК Црвена звезда

1. Trevor Mbakwe pominjao sam tog momka još kad je Makabi duvao u grupnoj fazi EL.

2. Ahahahahah Mbodj BOG!

3. pozdrav dobri narode

da ponovim ono od pre 10ak meseci... "Gudura će imati vrhunsku sezonu, Marina Tadić mu pevala "Mili moj" lično i personalno"... i tako i bude

jaši glodare

ajmo u repku Gudura

4. malo me plaši samo što je glup,

Mene npr to bas dosta plasi

5. šta znam brt, neću da očekujem od njega da kreira sa elbowa i pičke materine. lik ima ozb potencijal da postane top defanzivni centar. na kraju krajeva, san antonio ga je birao u prvoj rundi

6. Nadam se da će neki Ajačio ponuditi solidnu svotu novca za ćopavu kosovarčinu da ga ne gledam više.

7. Milutinov je za Lazića Ajnštajn

8. Plaše se da je milutinov preglup, a u timu je micić jebeni i to na poziciji koja baš zahteva mozak.

9. Позивам Милоша, Марка и Александра да се изјасне и наброје све играче који су имали већи допринос у оствареним резултатима од Марка Симоновића.

10. Ne izjašnjavam se o Simonu već nekoliko meseci otkako sam rekao da neću više o njemu, pa ne bih ni sad, ali hvala ti na pozivu, baš mi je drago što si se setio, druže ;))

Ali bih voleo jako da ode u neki jak klub, tipa himki, zbog reprezentacije. xD

11. Ćopavi Zagorac

12. Na temi KK Zvezda se raspravlja o kosarkaskoj inteligenciji. Neprocenjivo.

13. Bombaš koja takmičenja igra tvoj tim u narednoj sezoni?

14. Igracemo EC, ABA i domace prvenstvo.

15. ĐE TI JE EVROLIGA? AHAHAHAH

16. Igra je Zvezda zasluzeno, mi nemamo novca za takvo takmicenje. Mozda bude opet za 2 godine.

17. Dolazi nam ćopavi. Ćoravi pustio zalizanog.

18. Mozda bude opet za 2 godine.

Mi smo barem govorili sledeće sezone ahahahhaha

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.