КК Црвена звезда

1. Meni je navecha misterija kako klub beogradske manguparije uspeva parirati vojsci.

2. мислиш београдске полиције

3. Dusane volim te

4. Ja se sve plašio da mu kažem, mislio jebe nas samo onako, bez emocije.

Drkka i ja te volim.

5. E volim i ja vas momci, giv mi a hag

6. Мислио сам да је утакмица у 9.

7. Kaže ovaj hrvatski komentator Simon šutira trojke kao da ga je draftovao Golden Stejt.

Žao mi Rebića, ako dođe ovaj plej, znači da on definitivno biva izbačen. Mada duga je sezona, možda ga Radonja i bude povremeno ubacivao.

Za ovog Nejta kažu da potpisuje ugovor 1+1+1 godinu, odnosno da posle prve može samo u NBA da ide, ne u drugi evropski tim. Što će reći verovatno Jovića prodaju sledeće sezone i onda Nejt i Rakićević peglaju zajedno.

8. Поздрав Стеван
    на овом линку померањем кружића улево по црвеној траци уз доњу ивицу слике можеш пустити утакмицу испочетка и правити се да гледаш уживо

9. Претостављам да ће добијати неке минуте у Јадранској, али у ЕЛ тешко.

10. Дај "огољен" линк, јебе вука овако.

11. https://youtu.be/U8haCsTEcRY

само врати уназад брт

12. Хвала, друже.

13. Ja skinuo onu aplikaciju kliktv, sto pink reklamira. Tj onaj crnogorac sto se ocajno smeje.

3 din je aktivacija naloga i traje sedam dana besplatno.

Gledam vec par dana, vrh slika i ne koči.

Kad mi istekne slaću sa ženinog, pa se kevinog telefona sve dok traje akcija.

14. Suština je da mozes da posaljes sa bilo kog broja, dobijes kod i kucas kod sebe u aplikaciji. Samo je bitno da ukucas odmah i kod za deaktivaciju, da prekine posle sedam dana dok je besplatno.

15. Solidna sirotinjska spika Thilmo

16. Aj objasni mi molim te sto je to sirotinjska spika? Kad nemam arene već.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.