КК Црвена звезда

1. Kolka je cena ako nastaviš da koristiš?

2. Eo mislim da je ovde objašnjeno.

http://kliktv.rs/steps.html

Edit: pise da je 198din nedeljno.

3. 800 кинти месечно, нек ми га сисају

4. Evo Thilmo ide uskoro jedan poduži post sa objašnjenjem.

Elem, probajte aplikaciju WSS 1.8, nema je na gugl pleju, znači kucate na guglu i skinete je, ima dosta stranih sportskih kanala i arene + sportklubovi, za sad mi radi solidno, ali tek nedavno sam je instalirao, pa ćemo videti

5. Debilno je da sbb nema opciju da doplatiš arene i obrnuto kod iptv-a.

Al da bude nesto korektno, ja placam sbb skoro 4000 mesečno din i recimo ovo još 800 din, pa to u švici ne plaćaju tolko mamu im jebem.

6. A što ne gledate preko onog Markovog programa, meni šljaka dve godine već, nikad mi nije ni secnulo.

7. Ja probao taj program, al sam nub za te stvari i navukao viruse na kompu.

8. Mislim ja sam svakako prebogat i imam arene na tvu u dnevnoj sobi, ali ko će se cimati do dnevne čak, imam baš preogromnu kuću.

9. Nego, ima drug kombinaciju, neki makedonac radi to. 10e mesečno za kablovsku a imaš sve moguće kanale. Ali baš sve, par hiljada kanala i naravno sportklubove i arene.

10. A što ne gledate preko onog Markovog programa

WebTV? Ne radi zvuk na areni 1 već mesecima

Edit: možda misliš na onaj telekom plus ili tako nešto, njega nikad nisam uspeo da instaliram :-(

11. Blago tebi, imaš 3 dinara

12. Da slepi, telekom taj. Sve radi extra, čak i hd kanala ima. Moguće da ne možete instalirati zbog virusa, jer ja nemam antivirus lolo.. Ali evo ne fali ništa dve godine.

13. Гледао сам почетак, па мало гледао фудбал на тевеу и сад видим уклоњен видео. И онако је од самог почетка изгледало као меч два неравноправна противника.

14. Е, много ми се допало како се Билан у неколико ситуација мучио са Кузмићем, велика разлика у односу на Штимца (коме ништа не замерам).

15. Budućnost preozbiljna ekipa. Vilijams doneo kreativnost koja je falila gomili nabacanih preplaćenih igrača.

Biće zajebano sa njima.

16. nejt volters je napustio bešiktaš usred poršle sezone jer su kasnili sa isplatom, pa vi vidite. inače je odličan igrač

17. Pa sta mislis beni da mi stvarno kasnimo sa isplatama hahaah?

DODJI NEJTE SVE TI JE OPROSTENO!!!1

18. Nek čekaju još malo, da odigramo prvu u EL sa ovim timom. Ne znam da li je ikada jedna ekipa odigrala utakmicu u EL samo sa domaćim igračima. Ne znam samo Bjelica da l ima naš ili crnogorski pasoš..al to isto srbi.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.