Dejan Radonjić je trener sa najviše pobeda Zvezde u istoriji. Mislim da to dovoljno govori o tradiciji ove ekipe, posebno sa činjenicom da su Zvezdu vodili Aleksandar Nikolić, Žeravica mrtvi, Lučić, Nebojša Popović...
Nemam apsolutno nista protiv coveka, cak mi je jedan od omiljenih debila iz igrackih dana (kad promasi bacanje pa odseta do pola terena da se smiri), samo kazem da ako jedan trener poput njega, realno osrednji ima najvise pobeda u 70 godina jedne ekipe ta ekipa nije velika.
Radonja bog kosarke mogu svi da ga povuku za kurac dok ima rezultate. Za njegovoga mandata u zvezdi samo jedan krk nije osvojio da kao moze da mu se prikenja(mada je i sam.rekao da je zrtvovao kup za top16 el a i koga boli kurac za krk realno). I sve to sa igracima poput stimca, katica, rebica....
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Šta je sa garavijim pojačanjima, ne mere ovo ovako?!
Da tilmo bjelicu cemo racunati kao naseg iako ima cg pasos ali cemo djenku racunati kao naseg jer ima nas pasos. Sisaj jaja smaras jer si glup
Al kolko bi voleo da nemamo ni djenku da izvedemo tim i svi beli brt i izadjemo u frakovima na teren kenjamo mi smo gospoda crnci stoka xdd
Ako ćemo tehnički, ti si rođen na teritoriji strane države a ovde se predstavljaš kao Srbin.
копи југ пејст север. :п
(сад сам као окачио слику партизановог тима са вестерманом, ловерњом и бертансом као странцима).
Truc to se ne vazi imali ste onog dzindzera a jedino su oni gori od crnaca xd
јесте био један џинџер, а био је и гагић. тешко је направити савршен тим.
Zvezdin tim je savrsen <33333333
Dejan Radonjić je trener sa najviše pobeda Zvezde u istoriji. Mislim da to dovoljno govori o tradiciji ove ekipe, posebno sa činjenicom da su Zvezdu vodili Aleksandar Nikolić, Žeravica mrtvi, Lučić, Nebojša Popović...
A šta ti to imaš protiv Deja Radonjića? Jesu baš toliki kornfleksi jer igrate Mišo Kovač kup?
Nemam apsolutno nista protiv coveka, cak mi je jedan od omiljenih debila iz igrackih dana (kad promasi bacanje pa odseta do pola terena da se smiri), samo kazem da ako jedan trener poput njega, realno osrednji ima najvise pobeda u 70 godina jedne ekipe ta ekipa nije velika.
А јбг, раније се није играло преко 60 утакмица по сезони (прошле сезоне мислим да је Радоњић имао 71 утакмицу у свим такмичењима)....
Svejedno, ne pokusavam poniziti niti sta, samo mi taj podatak otkriva dosta.
Šta Dejo Radonjić osrednji trener?! Dejo mag košarke bre, cikotić moj! Gospodin čoek i veliki džentlmen!
Pućićete za 20 dana od budućnosti kod kuće. Dejov duh je uz naše momke bre.
Budućnost i Cedevita će uvek i zauvek biti šesta liga.
Radonja bog kosarke mogu svi da ga povuku za kurac dok ima rezultate. Za njegovoga mandata u zvezdi samo jedan krk nije osvojio da kao moze da mu se prikenja(mada je i sam.rekao da je zrtvovao kup za top16 el a i koga boli kurac za krk realno). I sve to sa igracima poput stimca, katica, rebica....
.... каплановића, тејића, настасића, симанића. све сами носиоци игре
nije osvojio ni kls (ono kad je ukraden trofej)
па није ни АБА у првој сезони
Kad smo kod prvih sezona, ima li neko podatak za Vujosevića dok je vodio Partizan prvih 3-4 sezona u Evroligi?