КК Црвена звезда

1. Ako vec drzis do istine, kazi da je tih 10 od 12 titula osvojeno pod trenerskom palicom Nebojse Popovica uzastopno od 1946 do 1955, a sama cinjenica da desetostruki prvak drzave ima manje pobeda od Deja Radonjica dovoljno govori o formatu, kvalitetu i vaznosti takmichenja.

Mada u ciganjskom univerzumu je ono sto normalan svet naziva Tojota Kup ustvari utakmica za prvaka sveta.

2. Ako vec drzis do istine, kazi da je tih 10 od 12 titula osvojeno pod trenerskom palicom Nebojse Popovica uzastopno od 1946 do 1955

Aj samo još reci da se ne važe titule jer se igralo na šljaci pa da odustanem od bilo kakve dalje rasprave sa tobom.

Mada u ciganjskom univerzumu je ono sto normalan svet naziva Tojota Kup ustvari utakmica za prvaka sveta.

mmmm ok

3. Hahahah da to sto se tada u sezoni igralo 10 utakmica a sada 70 to je zato sto je radonja glupander

4. Slepi nema sta da mu odgovaram na to jer to zna i sam lakse mi je da se ovako sprdam po malo on lupeta ja se smejem sve kul

5. Hahahah da to sto se tada u sezoni igralo 10 utakmica a sada 70 to je zato sto je radonja glupander

haha to to, solidna logika

6. Deja Radonjic je glupson, to dokazujemo pustite sad ww2

7. E bas nije glupson nja nja nja nja ne cujem te nista dok vicem i drzim ruke na usima

8. Ok veliki sportski pozdrav ciganjima bilo je zabavno.

9. http://www.b92.net/news/pics/2016/10/07/107497672157f78b7506747251343020_w640.jpg

NEKTAR REKLAMIRA MILKI ĐUS IAKO GA JOŠ NEMA NA ĆATINOM PUTU BB, O M G, PREVARA? SNS? ŠTAJEOVO?

#bonbas_logika

10. poredjenje ti je na mestu

11. ps
    Hahahah da to sto se tada u sezoni igralo 10 utakmica a sada 70 to je zato sto je radonja glupander

хахаххх па глупи цигани, 12 пута шампиони а играло се 10 утакмица по сезони (И ТО У БЛАТУ ААХАХАХХ), то је 120 утакмица, а партизан је био шампион у четири сезоне (одаберите које хоћете у задњих 13 година комплекси ахахахах) са по 30 утакмица значи наше 4 титуле >> ваших 12 титула ахахахха глупандери цигански комплекс ударио дуле а? ;)))))

#гробарски треш романтизам #бомбаш #дејо говедо

12. Znaci coravi nema nikakvo mishljenje o njemu, Radonjic je Milov projekt za koga placa da bude u Zvezdi kako bi se iskalio za reprezentaciju.

hahaha bježi budalo

13. Kakva reprezentacija Crne Gore? Ko da nam igra? Braća Šehović?
    Dobri su oni ali nije to kalibar da se prođe dalje od osmine finala u bilo kakvom prvenstvu (a i to je mnogo optimistično) jer drugih igrača jednostavno nema.

Svi bolji igrači ili su preveliki Srbi da bi igrali u reprezentaciji Crne Gore, ili su dovoljno veliki Srbi da igraju ali da ih boli kurac skroz za repku.

EDIT: MIslim Greg Popović da dođe teško da bi mogao da napravi nacionalni tim

14. Peković, braća Šehović, ona neka 2 crnca onaj Omar Cook i onaj drugi, Slavko Vraneš, Milko Bjelica, još par iz Budućnosti, možda po jedan iz Mornar Bara ili Sutjeske Nikšić i imali bi ste i vi u CG respektabilnu ekipu lololo 8•)

15. Spisak sprdnji for fjucr dedzenerejsns:

1. Torta sa brojem 1
    2. Kasperi u Areni za rekord
    3. Dres Zvezde za francuskog drzavnika
    4. Dzaja SNS i veterani Zvezde na stranackom mitingu
    5. Hemijska Rakicevic
    6. Sponzor onlajn kladionica bez sajta
    7. Sta ste se rastrcali koju picku materinu

it will be continued...

16. Peković, braća Šehović, ona neka 2 crnca onaj Omar Cook i onaj drugi, Slavko Vraneš, Milko Bjelica, još par iz Budućnosti, možda po jedan iz Mornar Bara ili Sutjeske Nikšić i imali bi ste i vi u CG respektabilnu ekipu lololo 8•)

Respektabilnu ekipu za grupnu fazu evropskog prvenstva u najboljem slučaju. Jednostavno stičem utisak da većina tih momaka nije previše zainteresovana da igra za reprezentaciju CG, a kad bi imali želju da se dokazuju mislim da su druge ekipe jednostavno mnogo uigranije.

Mislim pogledaj samo repku Srbije. Pa brate vaši momci fazon (mada imaju i oni propusta nekad na tom planu) igraju kao da su u isto obdanište išli jebeno... kako sad sklepana ekipa demotivisana da igra protiv njih?

17. Par godina treninga i polako... evo klinaca u fudbalu, razvalise Belgijance koji imaju jednu od najjacih skola u Evropi

18. Ma kakvih par godina ovi momci što ih nabroja Đoto fazon će većina biti jednom nogom u kineskoj ligi ili nekom timu iz druge francuske lige za 2-3 godine.
    Može svakako da se napravi ekipa u CG od mlađih igrača (i od igrača iz timova naših tipa Budućnosti, Mornara, Sutjeske) ali ono nešto ne vidim ja Crnu Goru kao mnogo kompetitivnu u košarci. Volio bih naravno ali nekako sve vezano za sport kod nas ima neku isilovanu političku dimenziju koja kapiram ide i igračima mnogo na kurac i onda teško da vidim kakve rezultate.

19. Pa brate i ja mislim da teško da će Peković više da se vraća u repku, sa Šehovićima ne znam ni gde ni da li više i igraju, od ova dva crnca ja mislim da je Cook i odustao više od igranja za vas tako da ne znam da l je uopšte i moguće da bi se vratio, ovaj drugi ne znam ni koji je, Slavko, jbt za Slavka nisam čuo ima pola decenije ne znam ni da li je više i on među aktivnim igračima....A ne znam ni za M. Bjelicu da l uopšte ima i jedan nastup za CG....

20. Igrace Markus Vilijams, Milo ga je ionako platio jebo ga ti.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.