КК Црвена звезда

1. Hahah ma kakav Slavko, on i ako igra više on je u nekoj kineskoj ligi (haha sad pogledah upravu u Iranu jebenom igra pa lol plus 33 godine ima).
    2,29 visok momak, pa brate trebao je da se sprda i u NBA-u al nijesu mogli igrača napraviti od njega. Nije to igrač za repku jednostavno. Eventualno da jebe neke albanske ili rumusnke kepece ali ostalo lol

Šehovići su igrali fino na EP onom preprošlom i sad je Sead odličan u Budućnosti (dao čini mi se 20+ poena Megi prije neki dan kad sam gledao) ali jebi ga treba još ljudi koji bi se trudili tako dobro ako oćeš da postigneš išta i u Evropi a tek u svijetu na nacionalnom nivou. Jednostavno su mnogo ozbiljnije i jače ekipe od CG sa mnogo dužom tradicijom.

A Dejo Radonjić ako kad bude vodio Crnu Goru, vodiće je za fazon 20 godina kad se nešto izgradi malo od ekipe i onda će nas fazon jedne godine dovesti do četvrtine finala evropskog prvenstva i to će biti od tad pa na dalje neki maksimaalni domet... Jednostavno ne možeš da računaš da išta postignemo ni u Evropi kad su tu ekipe tipa Srbije, Španije, Litvanije, Francuske, Hrvatske, Grčke, Turske, Rusije koje bi nas bukvalno sve pojele... Da ne pričam o onim uvijek nezgodnima tipa Makedonije, Njemačke (koja je mnoooogo) slabija sad nego što je bila nekad), Bosne, Finske... mislim možemo da dođemo eventualno na taj neki nivo ovih što sad nabrojah, čak i da budemo jači od njih malo jer kapiram da su naši momci ipak taletnovaniji i imaju bolje predispozicije fizičke ali ono i za to bi trebalo vremena mnogo...

Ne vjerujem da ćemo u sljedećih 20 godina ikad biti dovoljno jaki da kad pobjedimo neke od onih ozbiljnijijh u evropi što ih nabrojah tamo ranije neće to biti smatrano velikim iznenađenjem.

Najbolji slučaj možemo postati nešto kao što su Austrija ili Vels u fudbalu... da imamo taj epitet "uvijek nezgodnih"

EDIT: Ali realno morate imati i u vidu da i evropska košarka jako brzo napreduje. Za 10 godina mi ćemo možda biti duplo bolji nego što smo sad, ali ove ozbiljnije ekipe (uključujući i srpsku naravno) će biti fazon četiri puta bolje

2. uvek mozete da se nadate da ce kamena sa ramena biti olimpijski sport jednom xd

3. Haha je l mi vjeruješ da znam lika koji je u CV-ju za administrativni posao stavio "osvojio sam prvo mjesto na lješkopoljskim igrama u bacanju kamena s ramena"

4. verujem ti brt

5. e Milo mi je #miniskeč2016

6. Brate, što si se uhvatio za tu olovku? Pa sve mu jebem i vaši su išli na rodjendan stranke i istim takvim olovkama ugovor potpisivali. Pa šta ako je Džaja bio na mitingu? Je l' on nema pravo da bude član stranke, bilo koje i da podržava njene ideje?

7. razumijem ja da je vama navijačima zvezde malo teže da trpite bombaša, ali moraš Face da shvatiš da mada Bombaš, da tako kažem, nije loš u duši, ipak mu fali par neki sinapsi vrlo bitnih za pravilno funkcionisanje mozga.

Vidiš npr on misli da je Budućnost 'šesta liga' tim iako Budućnost u zadnjih 6 godina 4 puta igra fajnal for ABA lige, ali ja neću ništa da mu kažem jer jebi ga, zamisli kako bi tebi bilo kad si imao tipa 3-4 godine da dođe neko i kaže ti "Šta se ložiš na deda mraza, on ne postoji... kao ni tvoji pokloni ove godine!"
    Eee, tako i Bombaš, ima neke svoje iluzije i treba ga pustiti da živi u njima dok ne dostigne određeni stadijum duševne zrelosti

8. Hvala na objašnjenju :)

9. Najbolje ćeš mi se zahvaliti tako što ćeš voditi računa da ne povrijediš Bombaša... u krajnjoj liniji to je grijeh

10. Ma gde malo teze ja obozavam bombasa brt mene smaraju ovi bombasi sto navijaju za zvezdu, grobarski bombasi su mi neprestani izvor zabave

11. i meni su brt neprestani izvor zabave internet psiholozi koji su u stanju da definišu krakter osobe pomoću slovnog unosa na shaljivom sajtu vukajlija.com. Pisham od smeha sa njima, evo veruj mi

12. Znam na sta aludiras ali ja se ogranicavam na deo sa slovima, ta slova kad vidim bas mi lepo i toplo oko srca

13. a.l.u.d.i.r.a.t.i

14. Шта Дангубић ради, ово је страшно. Све убацио брт.

15. Od Mitrovića nikad igrač, sve nešto komplikuje, cima, uvek potez više

16. Fan fekt:

Simonović ima prodavnici za prodaju organske odeće za decu.

17. Pa šta ako je Džaja bio na mitingu? Je l' on nema pravo da bude član stranke, bilo koje i da podržava njene ideje?

Nisi skapirao šta Bombaš hoće da kaže, Fejsklineru. Naravno da Džaja ima pravo da bude član stranke, ali ne SNS-a, već SPS-a. To je prava stranka, Grobar iznaju zašto lol

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.