A jbg,nije excel tabela, ne ruzumem... ja samo znam da ako je Rakićević mogao da dobije te pare onda Hečer, Novica, Birčević i ovaj drugi crnjo nisu bez duplo najmanje...
Ne sumnjam da imaju dosta vishe. Ono shto mene zanima je da choravi objavi Rakichevichev ugovor u skladu sa svojom prenaglashenom transparentnoshcu, ali teshko.
Jer inache choravi sad ima penal da potvrdi sve svoje tvrdnje da groboshi ne igraju za kikiriki i dokazhe da je Rakichevich plachen manje ili isto shto mu je nudjeno od Partizana.
Ipak nekako mislim da ukoliko se bude oglashavao na ovu temu, neche biti govora o tome vec ce iskluchivo spinovati o potpisivanju predugovora dok ima vazeci sa Metalcem. Chovic je prochitana knjiga, slabo su ga Englezi nauchili.
Brate, ne kontam zašto mora da mu nudi manje ili isto? Jbte, igramo Evroligu, imamo kakve takve sponzore (pritom jebem majku Telekomu jer kasne sa parama) i ne kukamo da smo baš jadni i bedni. Dakle, mogla je Zvezda da mu ponudi i 100k po sezoni, da dodje i igra Evroligu, ali to nikako ne briše činjenicu da Partizan sa ''najmanjim budžetom u istoriji'' može tek tako da da anonimnom i mladom igraču 65k po sezoni. To upravo hoću da ti kažem. Dakle, nije da nema para, samo hoćete još i to je vaše legitimno pravo, ali onda nemojte da ste kao neke babe kako je ceo svet protiv vas.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Zato Face shto se ugovor progresivno povecava, nisi chorav jebote, u prvoj godini nudjeno mu je 3500
Ciganija gleda shta njima odgovara, gledaj overen predugovor
A jbg,nije excel tabela, ne ruzumem... ja samo znam da ako je Rakićević mogao da dobije te pare onda Hečer, Novica, Birčević i ovaj drugi crnjo nisu bez duplo najmanje...
Ne sumnjam da imaju dosta vishe. Ono shto mene zanima je da choravi objavi Rakichevichev ugovor u skladu sa svojom prenaglashenom transparentnoshcu, ali teshko.
Jer inache choravi sad ima penal da potvrdi sve svoje tvrdnje da groboshi ne igraju za kikiriki i dokazhe da je Rakichevich plachen manje ili isto shto mu je nudjeno od Partizana.
Ipak nekako mislim da ukoliko se bude oglashavao na ovu temu, neche biti govora o tome vec ce iskluchivo spinovati o potpisivanju predugovora dok ima vazeci sa Metalcem. Chovic je prochitana knjiga, slabo su ga Englezi nauchili.
Slepi je gospodar ove teme.
Hahah, dajte i kazinsa da potpisujemo.
Evo ih hahaha
http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezda-o-krivici-u-slucaju-rakicevic-nismo-mi-vec-neko-drugi/148293
Brate, ne kontam zašto mora da mu nudi manje ili isto? Jbte, igramo Evroligu, imamo kakve takve sponzore (pritom jebem majku Telekomu jer kasne sa parama) i ne kukamo da smo baš jadni i bedni. Dakle, mogla je Zvezda da mu ponudi i 100k po sezoni, da dodje i igra Evroligu, ali to nikako ne briše činjenicu da Partizan sa ''najmanjim budžetom u istoriji'' može tek tako da da anonimnom i mladom igraču 65k po sezoni. To upravo hoću da ti kažem. Dakle, nije da nema para, samo hoćete još i to je vaše legitimno pravo, ali onda nemojte da ste kao neke babe kako je ceo svet protiv vas.
kako je prochitana knjiga choravi
kako predvidjam choravog reakcije, glup je ko kurac
objavi ugovor transparentno
Bomb kucanje 5 postova za redom govori il da si se iznervirao il da nisi u pravu s manjkom činjenica
Da znaš samo
Inache evo iz prve ruke info, Partizan neche trazhiti suspenziju Rakichevica kao shto nije trazhio suspenziju Novaka i Dangubica iz dva razloga:
1. Dobri smo ljudi jebiga, shto upropashtavati dete
2. Svejedno neche minuta odigrati za Zvezdu
Ne Bohore, nego on ne umije da edituje post... što će opet reći da je glup... a glupe ljude je generalno lako iznervirati
Box, jesi razmishljao da otvorish internet psihijatrijsku kancelariju sad kad imash vishka vremena poshto te Stec otresao sa face?
Chiro mozhe da ti bude partner, on ume da prepozna kad je neko glup na osnovu nula i jedinica
Bomb što se ljutiš odma istina ti je ovo.
Polako jbg
svakako chekamo excel tabele
Ma ne znam ja to, u košarku se slabo razumem jbg
takodje u facebook groope sudechi po Stecu