КК Црвена звезда

1. Smanjice sto posto prvenstveno sto pionir nije fancy a drugo sto mu treba 2600 da dodje sa ribom da se slika i dok kupe kokice one ili sta vec eto ga 30e

одличан потез легенде, јако сам задовољан због овога

2. У солидној сте заблуди. Добро, у Пиониру увек буде мање позера него у Арени, то је увек тако било, али повећање цене неће битно утицати на број позера.

3. Cesto koristite rec pozer na utakmicama Crvene Zvezde pa mi nije jasno... Sta konkretno ocekujete od coveka koji je dosao da gleda utakmicu, odnosno kako to treba da se ponasa da ne bi dobio ovaj epitet?

4. Da ne bude kao 16k grobara protiv PAOK-a

5. Treba da se ponasa kao navijac, tj da ne zvera koga poznatog ima na tribini, da ne baca selfije kad se lomi rezultat, da se dere i da ne prestaje sa jebenom pesmom kad nam grunu trojku. Grobari imaju fantasticnu kulturu navijanja na kosarkaskim utakmicama, ovi nasi slepci kos shvataju ko gol pa pesma staje na par minuta a par minuta u kosarci je velko ba velko

6. Ne bi se ni igralo u areni da se ja pitam osim eto ako pred kraj bude bilo nebitnih tekmi pa aj se popuni budzet malo

7. Псето, неће бити у Арени 1300, нема шансе да би се напунио горњи ниво с тим ценама. А пред крај, ако не буде шанси за пролаз, онда можда спусте још мало цену.

Nisam ni mislio da u areni bude 1300 nego 1000/500 a prosle godine u areni bile 700/1000 prvi deo a 800/1200 drugi valjda...

8. ne mogu da nađem nijednu kartu od prošle sez, al sam našao neke starije. 2014. je bilo 600 din, vrv je prošle onda bilo skuplje. al dobro, ja kenjam previše, i da je 600 opet ne bih išao na svaku

našao sam kartu sa one tekme protiv partizana kad su ukrali pehar lol

9. Nema to veze sa parama, drzhite se foodbala jer nikad nechete biti kosharkaska pooblika

10. Sezonska je bila 15000 pre pocetka sezone, sad je skuplja.

1300 jeste mnogo, ali kad pogledas, to je 10e, malo vise, jbg, hocemo u Evropu ili necemo?

Ja sam za Ferencvaros - Gyor placao bre 15e kartu, sto da ne dam 1300 sad.

Kad se skupi sve, i ko ide na vecinu, ispao je glup zbog sezonske, ali sad trenutno nemam bas 20k da grunem, a 1300 cu da skupim nekako.

A prosle godine mislim da je bila 12000.

Sa Psetom slazem se, ocistiti Pionir, mada je lepo videti dobru picku, nije da nije. Ipak se ne slazem

11. Elem, Peković je isplatio odredjenu sumu novca Rakićeviću kao predugovor, do pre maltene 7 dana je njegov dolazak u Partizan bio gotova stvar. Kakvi su pritisci radili i koliko je ćoravi morao da preplati da bi lečio frustracije druga je stvar. Malom želim sve najbolje, da ne završi kao Novak.

http://www.mozzartsport.com/vesti/konacno-partizan-ovo-je-istina-o-rakicevicu/148273/komentari

Ovo je klasichan idiotizam Pekovicha i savetnika. Jasno je kako ih je coravi izjebao, ej isplacujes pare igrachu pod ugovorom sa drugim klubom...

12. Rakićeviću ste nudili 10k mesečno...hmm, da...reče baš Tegi sinoć kako Partizanova pojačanja zajedno igraju za manje para nego junior Zvezde koji se sad skida za prvi tim (valjda Simanić). Mhm, baš pričasmo o tome.

13. Face, bice da si se prejebao neshto, lepo pishe u ugovoru

http://i.imgur.com/WCwUYCO.jpg

Zadnja godina ugovora nosila bi 9k evra po mesecu, sto ukupno za tri godine daje 65k godisnje. Nijedan (slovima nijedan) igrac Zvezde nema ispod 90k godisnje, tako da je to shuplja pricha.

Domaci iz transparentnosti. Choravi da objavi overen ugovor Rakicevica, a ne excel tabele.

14. hahha čečeček... Paća u ovoj situaciji pokušava da se izvadi tako što objavi da je platio igrača pod važećim ugovorom sa drugim klubom kao deo zarade kad taj igrač pređe u KKP? Pa prelol jbt. Jel plaćen porez na tih 10k?

Domaci iz transparentnosti.

lol bwe

haha a i kakva je bre ovo priznanica jbt, ja kad sam trenirao u Kris Krosu imali smo priznanice sa potpisom trenera i pečatom kluba i to za iznos od 800 dinara jbt, a ovi za 10 soma evra ništa hahah
    Vama ne treba Ćoravi da vas ugasi, sami ćete vi to

15. Inače, objasni mi kako može 30 meseci ukupno (plate idu na 10meseci) da daje ukupno 65.000e, ako će u zadnjoj godini imati 9000 mesečno? To mene zanima?

16. Ok, sad sam se zajebao, pogrešno sam pročitao,ali svakako 9000e mesečno, ne može da da 65000e...

17. СМЕШ ЛИ АРБИТРАЖЕ КЛИВЛЕНДЕ

18. хахахахаххахах

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.