КК Црвена звезда

1. Bombas, ok sernjas okolo po forumu, legitimno pravo.

Al što ch sh i to ostalo. Blamiraš se jebeno. To je tako 2007 god.

2. Sve u svemu, ovoga puta teshka srca priznajem da Todoric treba biti jeban jer su ispali smeshni, ostali bez para i igracha zbog sopstvene gluposti

3. Ovde su ispali glupi. Kod dlučaja Klobučar su ispali smesni.

4. kalin lukas još nije potpisao nigde. kako bi nam lego...

5. R___M

prejak potpis.

6. Mali nije svestan u kakva govna sebe uvaljuje zarad tudjih frustracija, uglavnom josh jedna izgubljena karijera

7. Pusti sada karijeru sisice malena kazi nam jel ovo dovoljno #transparentno? Xd

8. Ne znam jel se meni obrachas sa sisice, pretpostavljam da da iako ovde nema nikakve sisice vech tvrde kurchine, ali dobro... Naravno da ne, kljuchna rechenica je kako je dogovoreno da Partizan utiche na raskid ili prestaje da vazhi ugovor... Gde pishe to molim lepo? Ochigledno je da ovo pishe coravi, glupo dete poput Rakichevicha je usput i iskorishteno, ovo je klashichan rukopis coravog, veliki glupson je ovaj engleski agent. Samo ce navuci bedu na ovo glupo dete.

9. Chuj dogovoreno je

10. Bombas ne blamiraj se pls

11. Chilmo chinjenica da ti neko ponekad odgovori ne znachi da mozhesh ochekivati regularnu komunikaciju

12. Pa ti pišeš po nekoliko postova zaredom. Odakle ti znaš šta je reguralna komunikacija.

13. Ok samo ti pomazhem da se ne rastuzhish

14. Ne spemuj temu pls.

15. Nego, mislim da nas u četvrtak čeka otrežnjenje i povratak u realnost.

Malopre videh kvote, 2.5 na nas kao domaćine, 1.65 na darušafaku.

Pored vrh pojačanja doveli i Blata za trenera.

16. Legenda na tv Naša priča o nama :)

17. Ja mislio da je to tv hava.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.