КК Црвена звезда

1. Bombas kuco, jeste to opet krenuli da placate igrace "na ruke"? Mislio sam da je to prestalo od kad je mag otisao, tj. naprednjak Pekovic dosao... :/

2. rece navijach kluba chijem je FK rachun u blokadi cirka 6 godina, a posluje.

3. izgleda da se pregovaralo sa otelom na kraju prošle sezone. ali krenulo je katovanje rostera u nba, moglo bi uskoro da stigne neko pojačanje

4. Đenki umrla baba, izgleda ne igra jednu u Aba ligi i jednu u Evroligi

5. izgleda da se pregovaralo sa otelom na kraju prošle sezone. ali krenulo je katovanje rostera u nba, moglo bi uskoro da stigne neko pojačanje

Uh, sreća pa je taj brod otplovio.

6. šta fali hanteru?

7. Dionisijo

Ovaj klinac Tejic shto ce potpisati za nas, videcete kakva zver od igraca, podseca dosta kretnjama na Duranta

8. ја сам баш навијао да хантер дође, онда кад је било решено да прелази у реал, навијао сам за треја томпкинса, иако нису иста позиција, пошто га гуше тамо. и курац од обојице.

9. ja bih voleo da je dosao otelo, cak bih bio i vise nego zadovoljan. makar bih znao sta da ocekujem nije neki neizivljeni srednjoskolac crni

10. bombaß druže, iskuliraj malo

danas je dobio otkaz onaj manford što su ga povezivali sa nama, ali ja nemam pojma kakav je taj

11. Nemoj da se palite na price kako je Zvezda slabija nego prethodnih godina, tim koji cuva kostur vec trecu godinu, stranci nikada nisu cinili osnov tima vec samo nadogradnju, cak i ako nikog ne dovedu imaju realne sanse za prolaz u EL uz pravo pojacanje to se ne dovodi u pitanje.

12. kakav prolaz budalo sta pricas

13. oklen je taj manford beni probudilo nas more?

14. Voleo bih da Dekolo dođe kažu da je dobar

15. Nije realno za Dekoloa

16. taj je igrao za memfis prošle godine, ja ga nisam video nijednom. gledo sam mu statistiku sa koledža, liči mi na nekog divljaka. plus što je tri univerziteta promenio

17. pa da samo nam jos fali neko neizivljeno crno govno da nam kida zivce, bolje neka puste guduru da se ispucava onda i igramo nisku postavu bez klasicne petice ko lokomotiva prosle godine i cao

18. Beni, mislio sam u smislu u Realu je, tj. nema mesta priči po kuloarima, odnosno kidanju živaca, jer bismo se samo džabe ložili, i poduvali. Kao ko zna koliko puta do sad.

http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1678#post_3604712
    Čemu to izmišljanje citata? To je lejm i za tebe, a navikao si nas na svašta.