Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prebiću te dio
xD
A prošlo jedno mesec dana kako se nismo cimali, mora malo.
Jedi govna jebem te u usta skrbava
Haha, a i koji će nam kurac krilo...ako me razumeš.
Saznaću gde živiš u va, očekuj divlju telad pred vratima uskoro
jeste videli što teo jebe onu anastasiju cecinu? hahah jao majko
Majstor.
Haha Dukka, možda me i nađeš u Va sad, al kad sam tamo, može se reći da sam tuu negde u tešnjaru i kad nije petak/subota veče. Pa svratite :))))
Trevor Mbakve. Ozbiljno.
A Micić opet 20+ poena, hahah.
Sta bre trevor mbakve aj odjebite sa tim sranjima realno nije zanimljivo ni malo
Pročitao sam na mvp-u da (opet) pregovaraju s njim, sad, pitanje je i koliko je onaj lik upućen, ali ne bi me čudilo, još nema angažman, otkazom iz unikahe mu je oborena cena, visok igrač, uklapa se jbg. Videćemo.
Ali ništa dok miško ne potvrdi svojom zagonetkom na tviteru.
Nije dobio otkaz u Unikahi nego ga najurili jer mu sjebano koleno valjda.
E aad, mož ukenja ko sa Milerom da odigra dobro kod nas a da se povredi kad ode. Al moz i kod nas nedajboze da zakuca i sta onda. Mačka u džaku.
Nemam predstavu ko je al zvuci dovoljno garavo
Mislio sam da i ti ložiš. Ja sam se draškao na njega još kad su prošle sezone ispali iz EL još u grupama, kad su igrali EK, crnčuga je zverina. Nisam ni znao da je dobio otkaz u Unikahi, što?
Kolena su mu sjebana, dio, potpisao već valjda s unikahom neki predugovor/ugovor, trenirao nedelju dve, pa kad su stigli rezultati razišli se, da li im je bio samo rizičan ili potpuno neupotrebljiv, ne znam.
A i ja sam ga priželjkivao od tad, skočan u pizdu materinu.
Tuko bi ovog tilma na boga ne bih mislio
Ja čitah negde da on ne može da prođe lekarske preglede