КК Црвена звезда

1. Da se razumemo, neću sigurno sad da gledam tekme zvezde u EL i sad da se derem TOOOO HARANGODI JEBI ali tipa tako kad čujem neku vest Bamberg čuknuo zvezdu i sl, sigurno će da padne... pa ne neko sad radovanje frenetično ali onako iskren, topao smešak u uglu usana.

2. Vidiš zapata, ti si u prednosti. Ja čak ne mogu da se radujem porazu partizana u fibinoj ligi šampiona, jer to niko ne prenosi niti iko izveštava o tom smeću jbg.

3. Kalinic ili je povredjen ili Zeljko ne racuna na njega. VRATI SE U ZVEZDU

4. 0:33 xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd

5. хахахахха

вратите дула, није занимљиво

6. Može strim za zvezda čuka?

7. Može. Ali ne na ovoj temi.

8. Lepi ovo je kk tema ok? Dakle nemaze

9. Haha vid stvarno KK
    Ništa, otvori temu SD CRVENA ZVEZDA, onda nema greške B-)

10. Sta pricas brt neka info nesto ili se sprdas?

11. Laže balavander, ima uši da mu isčupam što me iscimo da tražim vest po netu.

12. Dok nije bio dženkins tu, radovao me je pomen parga, sad i ne baš, pargo je samo naprednija verzija dženkinsa. Mada svakako je bolji za poziciju pleja od đenke, ali ne, nečemu drugačijem se nadam.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.