Onakva odbrana, a makabi nije izveo ni jedno jedino bacanje, naši ukupno 12 faulova na utakmici.
Mogu sudije da se useru atmosfere i spuste kriterijum jednom, ali ne sto puta, ovo je bila savršena odbrana.
A trud, želja, konačno relativno dobro građenje koša, napad na ofanzivni skok, prelepo za gledati kad ovako igraju, ne samo zbog ovakvog odvaljivanja, mada je to neposredna posledica gorenavedenog.
Još uvijek mi ne radi komp pa uđoh samo na brzinu sa fona da vidim da li je Bombaš smarao i da li je Zapata okačio kolač... Biće da nijesu platili račun za internet prošli mjesec.
Who the fuck are you?
Jedina lepša stvar od jebanja smrdljive vaške Pninija je jebanja gnjilog govneta Rudija a i to ćemo za koji dan.
Kako mi je dragonšto smo jebali prljave jevreje. Nabijem im onu trubu u dupe.
https://www.youtube.com/watch?v=-ywpIB-UTDY
какво је бре ово срање од песме
Solidna konferencija trenera Makabija :)
Jesi uzeo dres?
Mi osmi umesto Efesa na kraju.
jel ima negde onaj Jovicev video, reklama neka, gde peva neku pesmu haha dajte to
inace bravo
Video je blamcina brt
da nam je svaku tekmu ovakav spejsing... predivno.
Onakva odbrana, a makabi nije izveo ni jedno jedino bacanje, naši ukupno 12 faulova na utakmici.
Mogu sudije da se useru atmosfere i spuste kriterijum jednom, ali ne sto puta, ovo je bila savršena odbrana.
A trud, želja, konačno relativno dobro građenje koša, napad na ofanzivni skok, prelepo za gledati kad ovako igraju, ne samo zbog ovakvog odvaljivanja, mada je to neposredna posledica gorenavedenog.
Brt ovo je bila skoro savrsena utakmica odbrana je bila savrsena
Eh da nam je Radonja trener svaku utakmicu, gde bi nam kraj bio xD
Najlepšu košarku igramo u Evropi. Ulogovao sam se samo da kažem.
sta su ovo skandirali na kraju
https://www.youtube.com/watch?v=MB6GrqSdRk4
jel who are u ili sam ja apsolutni nesluhista
Pa hu d fak ar ju
da, raspadam se sad sam usao u kucu ne vidim na oci a i ne cujem
Još uvijek mi ne radi komp pa uđoh samo na brzinu sa fona da vidim da li je Bombaš smarao i da li je Zapata okačio kolač... Biće da nijesu platili račun za internet prošli mjesec.
Pozz
Bombaš prima treću infuziju večeras.
pazle nubino ja kacam govorio da će cz biti 10-12 ti si kenjo nešto sad lepo napiši da si nubina