КК Црвена звезда

1. Појам авангарде (фр: avant - испред, garde - чувати) означава најчешће малу групу интелектуалаца и уметника који се крећу кроз нове културне и политичке терене, предводећи друштвене слојеве. Појмом се најчешће означава уметност која је испред своје епохе, иновативна, експериментална, хетеродоксна.

http://kodex.me/assets/image_cache/670/433/0/assets/uploads/Striptiz-Mise-Tumbasa.jpg

2. A što se tiče prognoze za večeras samo ću vam reći: Najjači smo kad smo otpisani.

3. Rasni slušaš li edo M00jku

4. Partizan igra večeras Rasni, ono neko tamo takmičenje. Mi sutra igramo Evroligu.

5. Jbg mislio da je dans cetvrtak.

6. U ciganskim glavama FIBA Liga Sampiona u kojem igraju sampioni 17 zemalja je ono tamo neko takmicenje. Dok je zatvoreni turnir sa ucesnicima ekipa iz 8 drzava nesto.

7. Je l' bi voleo da Partizan igra Evroligu, a Zvezda Fiba LŠ?

8. Ja se nadam da cemo vas pustiti da osvojite aba ligu

9. Koliko uopšte klubova igra LŠ? Ne sprdam, ozbiljno pitam, da ne guglam bzvz.

10. Fiba LŠ je nešto kao intertoto kup u fudbalu koji je svojevremeno osvojila i Slavija iz Srpksog Sarajeva.

11. Pa nama je u interesu da paća igra finale ABA lige, nije da nećemo da oderemo svejedno ko bude bio tamo, ali ako paća bude mi smo sigurni za EL i sledece godine. Pošto oni imaju A licencu za tu neku fibinu ligu sto igraju, pa moraju jos neku god da tavore tamo. Xd

12. а шта ћемо што су оне девојке изгубиле у понедељак

13. или недељу кад је већ било

14. Gledao sam sad imaju 3 pobede u zadnja 3 meca.

15. BRAĆO JESMO SPREMNI DA JEBEMO DUPETOM U GOLEM RUSKI KURAC!!1

16. Може неки линк са нашим коментатором да ваља?

17. Jbt kolko im lepo izgleda dvorana spolja, koji je inače kapacitet?

Uvek sam imao osećaj kao da igraju u školskoj sali rodoljub čolaković.

18. Jao bre sta se desilo Mitroviću sa mehanikom šuta, oa on sa slobidnog bacanja uvija nesto ruke, trojku ne da ne noze da da nego se jedva dobaci.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.