КК Црвена звезда

1. и курва, попушио би курац да му упишу за делегатским столом још 3 поена

2. Ja bi volio i 15 da upišu mu

3. KOLKO JEBENO JEDE GOVNA OVAJ SUKOMENTATOR

4. + milion majku mu jebem u pičku

5. какав дегенерик јебени косоварски хахахахах

6. дај нека га пусте да погоди нешто не могу више да га гледам

7. све те јебало колко је неспособан

8. Rutinksa pobeda kao što sam rekao.

9. Ovaj mitrović počinje ozbiljno da mi ide na kurac, očajan je u igri, ceo tim trpi od njega, grozan onaj nazalni glas ima i one tanke oči ko pička od mačke, još govnjarki rekao sudijama kad je kraj himne El, meš majnune nek stoje tamo ko tomić da se blamiraju ti ćeš da pokazuješ neki ferplej stoko hendikepirana.

10. Pušite kurac vi buljavci. Buljave oči su znak da su vam mama i tata brat i sestra.

11. Zaštitnik prangijaša i turkoubica, Sv. Simon Šestoruki.

http://i.imgur.com/6BZBVqk.png

12. Izvinjavam se svima što sam predvideo 22 razlike, a bilo samo 19

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.