Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pobijedili smo ekipu sa višestruko većim budžetom, da napomenem.
Дође Мрљо и издоминира једним јединим постом. Поздрав, легендо.
I od mene pozdrav za covica!
Solidna odbrana
https://www.youtube.com/watch?v=DNyjnXDXuY8
Bez obzira na krizu Ivica Todoric >> Emil Tedeski
Je l' to RTS danas ne prenosi sve im jebem? Pa i treba da daju ostavke pizda im materina, na šta to liči e jednu ćemo da prenosimo a drugu nećemo sad
E, evo jednom godišnje i mi Arena Sportaši da uživamo a vi Sport Klubaši tražite strimove.
U 18:30h počinje?
Pzdrav za tebe Pazl,
Jeb'o im pas mater baš ja se oslonio na to da će biti i sedim kući, sad vidim nema, da sam znao da nema makar bih otišao negde do grada, sad i da se spakujem i krenem pola ću da propustim.
Da, u 18:30.
Poyy bombili vratio sam se sa novim računarom i sada mogu da jebem ljutito.
Samo majcu gore obuči neku finu, dolje moš u trenerci.
Haha igra Boutrajt, i povredjen bi igrao samo da pobede i izbegnu instituciju upisulje
Prilicno sam siguran da je coa editovao post
Jesam, dodo.
Pa očekivano je da igra, zato i imam minus na džejmsa, a i bilan se neće ovajditi puno. Staviće ga branko u onaj mali džep od farmerica što se ne zna čemu tačno služi, lagano.
Sluzio je za sitan novac kad je kvoter dolara bio brdo para
Pa kažu da je to, pa kao za kondom, pa za neki drugi kurac ne sećam se, baš su pričali oni iz levi's-a o tome, uglavnom večeras služi za boutrajta.
Simonu rasparali taj dzep xd
GUDURAAAAA
ПОЛИВАЈ МАЛЕНИ
Да не урекнемо, шут без грешке функционише.