КК Црвена звезда

1. Јел неко зна колико пара добијамо од Хуавеија

2. Пословна тајна.

3. Мада каже легенда "Имамо 15 играча а могуће је регистровати 20, неке ћемо проблеме рјешавати у ходу." тако да Дилејни не дјелује као нереална опција. :)

4. Дилејни у звезди, звезда на фајнл 4

5. Човић ЈЕБЕ

6. Ko je kupio kartu za f4 jasam

7. Ко је купио карту за финале јасам

8. Sigurno si kupio kartu za finale, da.

9. ПА ЈЕСАМ

10. с ким сте у финалу хехе

11. Da, zato sto moze da se kupi samo karta za finale. Ja uzeo samo za jedno polufinale i trece mesto

12. Са ПартизаИ у финале

13. Ps jesi našao neku jeftiniju od one?

14. Pisu da je huavei dao 200k evra. Malo braćo, malo..

15. Ај да сачекамо неку офишл инфо, мало је стварно...

16. што вам је битно то колико даје јебени хуавеи кад не знате ни колико је пара узето од целог тима што је распродат и где ће те паре да заврше

17. бар што се тиче финансија ми лименке не морамо да размишљамо

18. Полако Марко полако, биле су инфо за колико су играчи продати и то фазон Мудурић отишо за највише логично

19. Koga boli kurac i da je 20 miliona umesto 200k od Huawei, kad svejedno nece dovoditi dragice iz nba nego razvojnoligase neke.

Coki dovede igraca potpise za Zvezdu i prosledi u FMP i nikog ne interesuje sto Zvezda placa igrace fmpu, sto sponzori zvezde za jos malo para budu i sponzori fmpa (kao ono u planeti jebenoj, kupis 2 artikla jeftiniji dobijes za 30% od cene) i slicni nacini da se dinastija Čović ovajdi.

Gledajte da l će Alimpije moći da ubode neku mečku a ne da l ćemo dobiti rashodovane modeme u pola cene.

20. Ps jesi našao neku jeftiniju od one?

Izmuvo sam jednu, za jos mora da cekam malo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.