КК Црвена звезда

1. Što ti ne obaveštavaš na tvojoj temi za KK kako vi pušite kite u vaterpolu? Aj odjebi u skokovima ali lagano.

2. Pa ocu, al mi igramo LS, a ne pusimo kurcine ko neki.

Delija, turski konjanik...

Pobijedise nas kauri te nemogadesmo braniti naslova u LS. Ko ce gledat one hajvane u LS, muka mi dopade. Al neka, dodje i nas zeman, da naslov u necemu uzmemo. halaj

3. A jese igra 1 ili dve tekme, to za vaterpolo?

4. Partizan je vec u grupi Dzoni, nama garantovano 10-15 utalmica. Ovaj VET.. ko da je bitno, ionako se svodi na pusenje zabarske kurcine.

5. Mi delije za razliku od nekih razlikujemo kosarku, fudbal i vaterpolo. Ali, ima nas raznih...

6. Ti da imalo mozga imaš znao bi da se u vaterpolu dele pozivnice za LŠ, a ne da se igra po sistemu osvajača lige ili kupa.
    Vi igrate LŠ, a u ligi prvo kolo popušili kitu.
    Otvori novu temu o VK Crvena Zvezda ili uopšte o vaterpolo klubovima i nemoj molim te da zatrpavaš ovu temu.

7. To da razlikujete priznajem.... Kosarka FMP, vaterpolo VET a fudbal Zvezda.

8. bombaš troluje, a zapravo je dobar čoek

9. Delija, turski konjanik...

Pobijedise nas kauri te nemogadesmo braniti naslova u LS. Ko ce gledat one hajvane u LS, muka mi dopade. Al neka, dodje i nas zeman, da naslov u necemu uzmemo. halaj

Дежа ву. Копи пејст коментар од пре неког времена. Са пар ситних измена додуше.

Саћу Ја Да Ти Кажем Како Је Мој Клуб Бољи Од Твог По Стоти Пут Хумора Без.

Смарате.

10. A jese igra 1 ili dve tekme, to za vaterpolo?

Dve se igraju, kao i u fudbalu, izgubili smo u Italiji. Ima i revanš, ali je zajebano.

11. Ja rek'o niko neće odgovorizi. Fala Lari.
    Pa, na muci se poznaju junaci, ako ste stvarno dobri, onda ćete ih i prebiti. Ja u vaterpolu u principu navijam protiv Mladosti uglavnom.

12. U mamu mu jebem i Pro Rdko ima 7.

13. taj vaterpolo je stvarno manje ozbiljna stvar od turnira u jambu između mene i mojih prijatelja

14. jebote, najbolji vaterpolista sveta prekine karijeru da bi dovatio državni posao lolo

15. Obicno sam kulturan i fin, i gledam da budem realan, ali stvarno mi je pun kurac vas grobara na ovoj temi. Stvarno treba da se sankcionisu pojedinci... I takodje mi je pun kurac ovih "kvazi" mi ne pratimo nista od sportova jer je Zvezda FMP, kad smo mi pratili navijali smo za Zvezdu, i najpametniji smo, vi ostali ne shvatate stanje u klubu navijaca... Naduvate mi jaja djuture svi...

16. Privilegija šampiona. Možemo da dođemo i da pišamo po temi protivnika. Ako uspete do 2033. da budete šampioni u fudbalu ili basketu, onda ćete i vi moći tako.
    Može nam se. Kacmo dominantni.

17. @bvdlga

Ja sam cigan lolo :)

18. I za šta da nas sankcionišu jbt, za postovanje na temi, pa nije vam Kajzen Krcun lolo

19. A realno da niste toliki cirkus ne bi ni postovali, nego brate svaki dan se blamirate...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.