КК Црвена звезда

1. PAO je dobio cska ,cska minesotu a minesota lejkerse a lejkersi oklohomu i oklohoma majami.JEBO LEBRONA DZENKINS JE BOLJI

2. leptejebo pa oni su najbolji na svetu. Posle Lokomotive dobro. I Makabija.

Нама, значи, иде бронза. :))))))))

3. ovaj nejked neki novi smarac ili neciji dupli? ko sto rece kurajber nije bas cudo sto ste izgubili protiv makabija da bi se sad ja tu nesto radovao zbog toga.

samo sam hteo da kazem da je debilno j pricati kako nemate igrace za evroligu, imate iskusniju ekipu od nase. blazic, simonovic, silb, katic i marjanovic su igrali evroligu uz ove crnce iz nba ne znam ko tu treba da prelezi decije bolesti? ova 2 lika devedes peto sto retko ulaze?

4. Biće smorbez Grobara, a izgleda da su rešili da se međusobno sarane.

5. Zaista neumesno. Ako je i od pantera iz Zeleznika sa poreklom iz Indije - mnogo je.

6. Glodari, idite cesite picku na svojoj temi.

7. A ne, sad ozbiljno, ono prošle sezone kada smo ovde diskutovali o tome kako bi vaš prošlogodišnji tim prošao lagano grupu u EL, a ja sam vam rek'o da mislim da ne kapirate kolika je razlika u EL i ULEB kupu i kako to nije ni približno isto, da li sada kapirate šta sam pričao?

Kao što rekoh, nije prozivka, budite zadovoljni jednom pobedom ove godine i to eventualno protiv Ritasa kući. Sve ostalo, ako još neku pobedite je čisto iznenađenje, pa čak i Ritas u gostima.

8. Ja nešto tripujem da ćemo dobiti Panatinaikos kotkuće.

9. ДОМИНАЦИЈА
    ПОБЕДИЛИ СМО

10. Мисле да могу да нас победе нашим оружјем. Грохотом се смијем.

11. Popusio VET kurcinu od Pro Reka, 9:5.

12. Udaril vas saopštenjem. Nemaju oni pojma da je Ćoki magistar saopštenja. Saće da ih usere.

13. bombas
    Popusio VET kurcinu od Pro Reka, 9:5.

Ovo se zove kompleks.
    Kakve to veze uopšte ima sa košarkaškim klubom i zašto ti nas uopšte obaveštavaš o tome?

14. opa picke ne znaju pisati saopstenja kao mi. Mi smo u tome eksperti. Ovo je saopstenje mlako, nikakovo coki saopstenja 10 puta bolje sastavlja.
    http://www.sportske.net/text_images/201303/delije113093020130316214025.jpg

15. Predosecam da ce biti naslov u novinama: ,, Pao je pao,,

16. Capoon, nije lepo da pusite kurcinu, a da nisi obavesten. Reko da pomognem

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.