КК Црвена звезда

1. Jebaće vas Kuća

2. Hahahahahah, da li si realan Džoni!!! AHAAAAHAHAHAAAAHAHAAA. Ne.

3. Hahahahahah, da li si realan Džoni!!! AHAAAAHAHAHAAAAHAHAAA. Ne.

lolololo

4. Ovde se oseća neka ustajala grčka jarčevina, stara jedno 14 - 15 sati, šta se dešava?

5. Nekad se zapitam kad vidim koliko forsirate jarčevinu, svršavanje u usta, mazanje, širenje čmara, bratalno silovanje, itd. Ne govorim partizanovcima, nego generalno svima koji vole često da se služe tim živopisnim izrazima.

6. Pomislim kako ste drkali kad ste gledali onu scenu kad Nortona siluju u zatvoru.

7. Nekad se zapitam kad vidim koliko forsirate jarčevinu, svršavanje u usta, mazanje, širenje čmara, bratalno silovanje, itd. Ne govorim partizanovcima, nego generalno svima koji vole često da se služe tim živopisnim izrazima.

Teme CZV - Part i sl. su jedan od najboljih načina da iskažeš svoju visprenost u smišljanju što glupljih i pogrdnijih načina na račun protivničkog tima. Dozu kreativnosti i stvarno duhovitih opaski ne može da vidi ni Skup "Kuru", ali to je već neki drugi padež...Ovako, jebi Hrvate, Tuđmanovce, daj im Niveu, i ubijaj vreme dok ne počne derbi...

8. Valjda će se osušiti Grčka sperma do naše utakmice sa Cibonom.
    Na žalost delimo halu, a pošto po vama uvek svršavaju, večito postoji taj problem.

9. Зато ви преферитате да вас букакују у иностранству, да наведем само Шпанију и Украјину. Комбинација латино и словенске семене течности фтњ.

10. Mi smo svojevremeno postavili uslov za kompletnu dezinfekciju dvorane posle nastupa FMP-a, ne znam dokle se stiglo sa tim. Ne verujem sad, trenutna vlast i njihove pristalice nisu poznate po dobroj higijeni.

11. Ајој бомбаш, како ћу да ти карам сестру.

12. Ево, гледам ја ако се рачунам у људе. Шилб је опако добар и паметан играч. Нелсон боље играо прошле године, не знам шта му је.

13. Au kako lose igramo. Nelson ka-ta-stro-fa! Kao drugi covek da je. Jebote, ubise nas na ofanzivne skokove. U napadu bez ideje, sve nesto guranje na Bobija, i kad moze i kad ne moze. Nemaju muda da sutiraju za tri poena, cimnu, pa opet nabijaj u reket. Radenovic mi se iz utakmice u utakmicu sve vise gadim, ne moze covek da se poredi sa Savovicem... Ako se saberu, dobice 5-7 razlike, ako ovako nastave, egal do kraja, i mislim da cemo izgubiti u nekoj penal zavrsnici, s obzirom da ih ne idu trojke, jednom ce krenuti, i to ce prelomiti mec pri kraju... U svakom slucaju, smeniti Radonjica, inace ce sezona biti tuga...

14. skok ne valja uopšte, a ni odbrana nije nešto sjajna

15. Imam utisak da Šilb može čak i bolje od ovoga. Može da odluči sezonu ako nastavi u dobrom ritmu. Nelson ima gadnu naviku da bude nekonstantan, nešto kao Lazović u fudbalu. Kad igra kako ume sam dobije meč, ali nikad ne znaš kako će da uđe u utakmicu.

16. Падни Морачо већ једном!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.