Ako se saberu, dobice 5-7 razlike, ako ovako nastave, egal do kraja, i mislim da cemo izgubiti u nekoj penal zavrsnici, s obzirom da ih ne idu trojke, jednom ce krenuti, i to ce prelomiti mec pri kraju
AHAHahhahahahah! Radonjicu jebem ti sve zivo i mrtvo, jebeni vrabcu smrdljivi! Znaci utakmica je nebitna, ne odlucuje o trofeju, f4 ili necemu drugom, ima jos da se igra, ali sam se toliko iznervirao, da bih im jebao sve po spisku. Nismo zasluzili da dobijemo. Trojke 1-11, ofanzivnih skokova njihovih koliko hoces, guranje na Marjanovica i 5 izgubljenih lopti tako... i pored toga, imali smo sut za pobedu, i imbecil umesto da kaze lopta SILBU, jebenom igracu koji ocigledno jedini moze da pogodi za 3 u ovoj ekipi, oni idu preko Slovenca. Jebem ti mamu glupu u picku, smrade tupavi, sam daj otkaz, krv ti jebem... Kakav bolid, pa mi akciju prokletu nemamo! ALO! Drugo, u ovim utakmicama se vidi ko je inteligentan, i ko zna da igra kosarku. Radenovic, Lazic i Simonovic- raskinuti ugovore koliko sutra. 4 puta smo promasili ceo kos za 3 poena! Nelsonu reci, ili ces da se dovedes u red, ili cemo da te prebacimo u FK. Dovesti trenera koji ce da da slobodu Silbu, Blazicu i Dzenkinsu, jer ovako vise ne ide. I jos jednom, Radonjicu, dabogda se mobiliz'o!
EDIT: Jebem li ti sve po spisku, govedo!
EDIT 2: I onaj mali Mitrovic ima pogleda kao degenerik.
ЈА ЋУ ЗВИЈЕЗДУ СРЕЋЕ
ДА НАЂЕМ САД
ТУ СУ МОЈИ СНОВИ
ТО ЈЕ И МОЈ ГРАД
Већ неко време покушавам да се сетим која реч би описала овог Лазића и сад ми паде на памет. Бизгов обичан.
Bombaš poručio ti Samh na prethodnoj strani da će ti jebati sestru.
Bombaš poručio ti Samh na prethodnoj strani da će ti jebati sestru. Odgovori mu
Je l' ovi pevaju ''AJMO CRNO BELI, OOO''?
Губимо ово све ми се чини...
Koja je ovo sprdnja od utakmice.
Smejurija..
Bobi - Hibert za sirotinju.
Makelele im je jebo kevu.
I SKOK DA, LEGENDA O SKOKU HAHAAHHAH AU LEBTIJEBEM
bandi pvt
Bravo.
ZNAM BRATEUUU
AHAHahhahahahah! Radonjicu jebem ti sve zivo i mrtvo, jebeni vrabcu smrdljivi! Znaci utakmica je nebitna, ne odlucuje o trofeju, f4 ili necemu drugom, ima jos da se igra, ali sam se toliko iznervirao, da bih im jebao sve po spisku. Nismo zasluzili da dobijemo. Trojke 1-11, ofanzivnih skokova njihovih koliko hoces, guranje na Marjanovica i 5 izgubljenih lopti tako... i pored toga, imali smo sut za pobedu, i imbecil umesto da kaze lopta SILBU, jebenom igracu koji ocigledno jedini moze da pogodi za 3 u ovoj ekipi, oni idu preko Slovenca. Jebem ti mamu glupu u picku, smrade tupavi, sam daj otkaz, krv ti jebem... Kakav bolid, pa mi akciju prokletu nemamo! ALO! Drugo, u ovim utakmicama se vidi ko je inteligentan, i ko zna da igra kosarku. Radenovic, Lazic i Simonovic- raskinuti ugovore koliko sutra. 4 puta smo promasili ceo kos za 3 poena! Nelsonu reci, ili ces da se dovedes u red, ili cemo da te prebacimo u FK. Dovesti trenera koji ce da da slobodu Silbu, Blazicu i Dzenkinsu, jer ovako vise ne ide. I jos jednom, Radonjicu, dabogda se mobiliz'o!
EDIT: Jebem li ti sve po spisku, govedo!
EDIT 2: I onaj mali Mitrovic ima pogleda kao degenerik.
Ako ima cerku, i cerku cu da mu karam!
Haos, od igre, haos od ekipe, i najviše haos od trenera
Znaci protiv Panatinaikosa se nisam iznervirao koliko sada. Odvratna pizdurino, jeb'o te onaj ko te ucio kosarku da igras, ruke ti otpale!
ni pik nisu na kraju odigrali, već je isilovao i promašio, 8.6 pa to nije malo uopšte
Čuj malo... Pa bar sekund je proveo tapšući loptu u mestu a svi ga gledaju.