Prijava

Očekujem saopštene ćoravog državnog izdajnika prve kategorije kako taj BAT nije u nadležnosti da odlučuje o tome kako će se FMP zvati pardon koliko su oni dužni...

Ko prenosi ovaj Aba kup?

Gubimo od neke Primorske, šta je to koj kurac i kako gubimo?

zato sto ste picke i bezite... igrajte picke pa da vas karamo u polufinalu, kakve su ovo pobeguljske stvari... jebene limenke iz predgradja

zašto se o fmp piše na ovoj temi, vi ste jebeno patetični

Da se čude budale... jebi potapaj!!!

Lepo je biti zvezdaš ovoga jutra.

Zbilja jeste.

I evo razlike izmedju "Delija" i navijaca Zvezde, veci normalni deo hale je zvizdao ovim majmunima sto su vredjali Kalinu.

Faje se borio kao zver a Gist doktor neas ti tu sta

Gledao sam 8 minuta FMP protiv Makabija i skoro celo drugo poluvreme danas FMP Krka. Mila majko kakva Beovuk-Borovica kosarka. Raspad sistema.

Elem... prokleto je sve to: pusti priču kad 90% njih priča "kradimo još više", to nekad mora da se vrati

Ne pricaju tako, pricaju da oni sad rade ono sto je Partizan radio. Pazi logike, krali su drugi zato i ja kradem i to me abolira. Cigansko-napreni mozak radi na tim frekvencijama i tu nema pomoci.

Elem, nikakvo pozivanje na Toleta, Tadica i ostale ne moze sakriti cinjenicu da je ova privremena renesansa fmp-dzvedzda ili kako se vec zovu pocela one ponoci kad je psihopata usetao u fudbalski klub, a sutradan psihopatin bata u kosarkaski klub i da se tu vise ne radi o sportu vec da su u pitanju najogoljenija napredno-kriminalna govna u sluzbi vladajuce stranke.

Laku noc vam zelim svima.

Da se razumemo nisam za revansizam i da nikako ne abolira ovo sto zvezda radi, naprotiv povraca mi se, ali uvek mi savest malcice ociste one vase pesmice sto ste pevali i sve to kurcenje tako da skontam da moze to jos brze jace bolje

tole moolim te ucini mi tooo

https://mozzartsport.com/upload/OldMozzartImages/img/news/8/7/0/13695928661270.jpg

a ovo je kk tema lol, al dobro tek tu ste radili svasta mutne su to vode

Najurio Čovke Tomića.
Ko li će nam biti novi kouč nisam pametan.

Legenda ima srce junaka!

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović: "Sporazumno smo raskinuli ugovor sa Milanom Tomićem! Neće biti promena u igračkom kadru, bar ne za sada! Imamo kadrovskih problema kada je zdravstveni bilten u pitanju.

Partizan ima plaćenije igrače od Crvene zvezde! Naš najplaćeniji igrač ima platu 500.000e! Mi nemamo para da platimo trenera 500 ili 600 hiljada evra, da mu damo stan od 100 kvadrata i neki automobil A klase" -dodao je Nebojša Čović!

Bože kako je prelepo kad zvezda ispuši kući, jednostavno čizkejk od situacije...

https://mobile.twitter.com/salletokyo/status/1187458226834399232?fbclid=iwar1fadexvlhw5cxz1elt-figkxe_cmxh-bcw6104o9shqiqzcgmgvbmgtxs

Suštinska razlika: kod vas dolaze drolje koje bi da ih privede Čovkins ili Gist na partiju šamaranja kurcem, i moralni trogloditi koji čim protivnik preokrene ćute i smrde, kao što su ćutali i smrdeli kad im je pudlica ugasila tim pre 8 godina.

Kod nas, kad je Kubanj preokrenuo, grmelo je još jače... epilog 4/4 pobede.

Časovi ljubavi tek su krenuli, a zvono neće skoro