КК Црвена звезда

1. Šta bre petnesto, dvanesto minimum će bude garant

2. mi zadnji a paca na fajnalforu ko i prosle godine

3. Иначе боби марјановић игра за феребакче

4. real sta ce vise u amerikama kad je hasbula sad tamo

5. боломбој га ишколово

6. E da htedoh samo da izjavim da mi se sviđa tim zvezda kakav ima i košarku kako igra, ono, naloženi su nekako i igra im se košarke da pobede, a i slobodniji su izgleda dosta nego ovi paćini, vidi se to, sa više slobode nekako igraju pa nisu kruti, možda jer niko na klupi ne urla na njih. I sviđa mi se naših što ima podosta u ekipi, a sviđaju mi se i crnci ovi kako igraju. Paća isto dobar tim ima ali nekako neuigrani, kruti, ako Željko to ispegla biće dobri i jedni i drugi u evroligi.

7. обрадоглу мастерклас отпустио 15 играча и довео нових 15 сад циља финале куп радивоја кораћа

8. vuzi ne rade ti oni likovi utakmice net evo jebe me strim

9. па јебај га ја сам ту гледо фудбал и било је је по 5 7 стримова ако не ради један ради неки други немма ја други сори

10. preko spanaca sad lovim strim bez zvuka

11. Brate šta je ovo koji moj, kako je Barsa dobila loptu na kraju posle podbacivanja, tehničke itd?

12. Jbg Panter rekao ciganjama šta je imao.

13. jebo ih panter da ih jebo

14. Ukenjale sudije jako sa onom loptom pred kraj, fora nije prešao pola za 8 sekundi. Niđe veze, al ajd, ukenjaše još daleko više sa ovim silnim prekidima, pregledanjem snimaka...Dvaes minuta otišlo na to, ubiše u pojam. Dobra utakmica nema šta, šteta što izgubiše ovako.

15. Teško ali lepo je biti Zvezdaš ovoga jutra..

16. Gorak ukus, ne mogu lagati.

Ali raduje igra.

17. HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA VOLIM

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.