U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
PUNA KUĆA!
SANETERIO JE KARAN
jebi kucu
heheheheh
видим већ маштате и о пехару
naravno bače mi smo srbi najnebeskiji narod
Samo molim Boga da na kraju ne kukamo za onim ispuštenim pobedama protiv Lokomotive i PAO-a, a plašim se da će tako nešto biti.
Ти порази су и били очекивани, е сад друга је прича што смо ми имали шансу да добијемо објективно много јаче екипе од нас. Да ми победимо Ритас оба пута или макар у Пиониру, а и Лаборал опет. Те 3-4 победе би биле довољне за Топ 16. Прошле године су у једној групи и 3 победе биле довољне за пролаз. Можда је мало нереално је да победимо Макаби у Београду, али никад се не зна. Најважније је да смо разбили малер и да смо добили прву, сад ће бити све лакше.
сад кад погледам реално пао смо морали да добијемо, ај због предности које смо имали, али они су брате играли 2 пута продужетке, сад пукли од локомотиве, стварно не блистају.
Каха у гостима не уме једноставно а Локомотива се није нимало обрукала (највише показала од "аутсајдера).
Каха пукла од ПАОа више од 20 разл. у гостима.
али добила у гостима ритас много преко 20 разл. тако да по некој логици тако распала екипа на страни добије ритас можемо и ми бар 1 разл.
Мора да се добије следећа јер вероватно после опет креће круг и играмо са локомотивом па макаби па пао и онда опет каха и ритас (ту капирам да стварно морамо да добијемо обе).
е сад ако нас укења и наредне 2 добијемо ритас и локомотиву а каха очекивано пукне у кубању и можда од ПАОа кући онда би то било остварење снова.
све би се ломило у директном дуелу са кахом
Zvezda je pobedila iz prostog razloga zato što je manje tragična ekipa od ove smećarske skupine Laboral Kuče koja je nekada bila top evropski tim.
Evroliga se baš raspada, svake godine je sve gora i gora, poslednje dve godine je osvaja raspali Olimpijakos u kojem Pero Antić i Ejsi Lo imaju prilično bitne uloge, ne kažem ja da su to loši igrači ali govorimo o najboljem timu Evrope. Osvojiće je neki od velikih timova koji se malo manje raspada u odnosu na ostale. Recimo, Barselona, PAO, Sijena i Kuća se baš do jaja raspadaju i neće je osvojiti sigurno, možda Real, CSKA ili tako neka ekipa koja je polu smeće.
Ja volim basket i nije mi lepa informacija da ovakvo smeće od tima kao što je Zvezda ima pobedu u Evroligi.
Ne serite. Bilo je sta je bilo, da smo mogli da dobijemo dobili bismo. A sad da se pisu neki kilometarski postovi i da se tako gleda na utakmice je glupo
али добила у гостима ритас много преко 20 разл. тако да по некој логици тако распала екипа на страни добије ритас можемо и ми бар 1 разл.
Tipični navijač KKCZVDIVA.
Врхунски одиграно. Нисам гледао целу, али Лука одиграо велемајсторски. И то још против Ноћионија.
Тешко да прођете са 4 победе. Кућа ће реално да заврши са 5 победа. Толико ће вероватно требати и вама за пролаз.
свако има право да се нада, то не може нико ником да ускрати.
то што сте ви извукли зајебану групу и не постоји теорија да победите 4 пута, камо ли да одете у топ 16 то апсолутно није мој проблем
Sjajna logika ja sam oduševljen lolo
увек јебено исто
увек
нервирате ме
Који сте ви смарачи, јбт.
некоме је криво што неће ништа да направи, и онда по сваку цену хоће да усере све што има везе са овим другим...тако то иде код нас
Des samh
Nego Mitrović treba da ima još veću minutažu dečko kida.
Prvo skoči pa reci hop, pogotovo kada je Evroliga u pitanju ;)
живи били па видели