КК Црвена звезда

1. mR. RoBBeN

живи били па видели

Pa što ne kažeš das ti dog jebotebog

2. Ђес бураз. :*

Реално, овај тим је курац за нешто више, али јбг, с обзиром да сам ја очекивао нулу у групи, све преко је до јаја. Тако да треба уживати у овој победи, опуштено...

3. Ima ljudi koji očigledno u uspehu ne znaju da uživaju...naš neki tamo čoeče...draža mi je moja dvica nego nečija petica, ovo je to.

4. ALE ALE ALEEE OOOO! Osvajamo EL! AAAAA! JEEEBI! AAAAAAAAAAAAA!

e sad for real... Svaka cast na pobedi momcima, nisam gledao tekmu, imao sam trening... Mozda sam ja lerma. Koliko sam procitao, Nelson objasnio konacno, Silb kao i uvek, a da je pticurina na klupi opet mogla sve da sjebe... Realno, zasluzili smo ovu jednu jebenu pobedu, necu da budem nerealan, ali 2-2 smo trebali minimum sada da imamo. Sta je tu je, ova pobeda nam ama bas nista ne znaci, ukoliko ne bijemo Ritasa kod kuce, a posle cemo da racunamo. Bitno je da su osetili da mogu da uteraju kurcinu nekome, da dobiju na samopouzdanju, i da nastave da cepaju, nemam nikakve sumnje da cemo jos koju da dobijemo, a ako se ukaze sansa za last16, da probamo da je ugrabimo. Bravo jos jedared, sledeca je CEDEVITA OD POMORANDZOA!!!

P.s. Hoce biti negde snimak veceraske?

5. P.s. Hoce biti negde snimak veceraske?

На Спорт Клубу 3 је почео снимак у 15 до 11. Гледам сад програм, имаш сутра снимак на Спорт Клубу 2 од 5 поподне.

6. Nemam samo jebeni sportklub3... Mozda sutra stignem da pogledam.

7. Какво калкулисање јеботе.... Јебо то, играјте кошарку и не гине вам топ 16.... Куча је у распаду, чак и у пуном саставу, са Сан Еметериом, а ако сте их добили 10 разлике у гостима, можете и кући.... Још их води Скариоло, који је њесра од тренера....
    А Митровић ме позитивно одушевио.... И то баш много....
    По Нелсону не треба кењати, човек вам је, уз Савовића, у континуитету био најбољи и најбитнији играч екипе прошле сезоне.... Као што је против ПАО-а одиграо испод својих могућности, против Куче је одиграо изнад....

8. Јесте да касним скоро два дана и да су други већ писали, али Лука објаснио! Напредује из утакмице у утакмицу, надам се да ће израсти у репрезентативну четворку. Варираће његова издања још доста, али ово је доказ да треба да га истрпимо. Нелсон је коначно прорадио, знао сам да мора једном, али баш овакву партију нисам очекивао.

Ако Рашко буде погађао оно што је промашивао прексиноћ и Блажич се напали због навијача, мислим да имамо велике шансе да добијемо Кућу и код куће (какав сам маг за игру речима хехе).

Што се тиче калкулација, група је таква да и са 4 победе можемо врло лако да извисимо за пролаз. Лаборал код куће и Ритас обе - све три победе би ме стварно изненадиле, мислим да је бар један пораз врло известан. Али добро, што каже Дипер, нек играју кошарку, сваки меч на победу, па шта ураде да ураде. Има још доста недостатака у игри, али хтење углавном не могу да им оспорим, тако да до сад нисам нашао разлог да их пљујем. Радоњићу не бих судио бар до краја прве фазе Евролиге, а не бих ни пролаз/испадање узео као главни фактор у оцењивању, већ игру пре свега и стање на табели Јадранске лиге.

Сутра неће бити нимало лако, али могло би доста да значи то што ће хала (врло вероватно) бити пуна.

9. мислим да имамо велике шансе да добијемо Кућу и код куће (какав сам маг за игру речима хехе).

Menjaj nik u StevanRaja hehe
    Nego sad gledam bilo bi lepo kad bi nekim čudom oboje prošli i da jedan bude trećeplasirani pa gledamo još dva večita derbija u sezoni.

10. Da, bas ce malo biti ovih 10! :D

11. Al derbi u evroligi je ipak nešto posebno :)

12. Која би лудница била...

Е, мене много радује како играју ови клинци у Меги, а погледајте овај коментар, Цибона само да се захвали њиховом неискуству... http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=775656#k11034630

13. може ли линк неки да ваља? ко преноси, арена ил' спортклуб?

14. Зајебан овај Нуркић ко кратко ћебе.

15. Oprali i Cedevitu. Očekivao sam poslije evroligaške tekme opuštanje neko, ali ne. Nelson opet dobar, Blažič objašnjava odbranu, Šilb polako postaje lider, ostali solidni. Minus publici, derbi kola je bio, trebao je biti pun Pionir.

16. Sta reci osim da su dobili sprske kurcine namazane cokoladom?

EDIT: Blazic je dokaz da igrac moze i da igra odbranu, i da bude dobar u napadu. Tako da mislim da Lazic vise nema svrhu u nasem timu, osim da pravi faulove.

17. Да ли ми се причињава или стварно почињу да играју у нападу са више идеје? Не свиђа ми се што је Цветковићу све мања и мања минутажа...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.