КК Црвена звезда

1. Да ли ми се причињава или стварно почињу да играју у нападу са више идеје? Не свиђа ми се што је Цветковићу све мања и мања минутажа...

Haha, mislim da su desetak puta ponovili akciju sa lažnim blokom centra, pa trk pod koš. Par puta je i uspjela. :)
    Cvele je kontam dobio malu minutažu zbog važnosti meča jbg... A i ne može onu čamugu čuvati, realno.

2. Краљ. Нема даље.

3. Нутела јебена. Стиди се.

4. АХАХАХАХА ШОЊО, ЉУНФЕР, ПОЗЕРЧИЋ.
    ХОЋЕШ БИТИ ХУЛИГАН НА УТАКМИЦИ ИЛ ЋЕШ САМО ДА НАВИЈАШ?

5. Ja k'o za inat ne javih ortaku da mi uzme kartu, a znao sam da ce da ide. A i on se ne seti, a svaki put ga smaram. Ako sutra ne nabavim, ne pada mi napamet da idem da se guram i da ne udjem, gledacu otkuce... Ali da ce biti jebanja jakog-bice. Prvo ce Milenko da dobije svrs po brcicima... Realno, Nelson i Dzenkins ce da ih slome, imam taj neki osecaj za filing...

6. Evo garagani, slušajte šta vam kaže Legenda.
    http://www.youtube.com/watch?v=zGFxlVTL_QQ#t=32

Edit: Pogle kolika prostorija, k'o cela moja kuća. ODAKLE PARE?!

7. WE ARE BACK

pa FMP Diva je verovatno najveći transfer blama u svetu košarke ikada, računajući i NBA i evropsku. Vi ar bek.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1463615_748508791829583_690150156_n.jpg

8. haha onaj tekst je još gori transfer od vi ar bek ćoki železnik nutele

Моје скромно кошаркашко знање ми је сугерисало да је Катићева игра веома битна и да од њега доста зависи. С озбиром да у последње време баш и није у форми, пред сам почетак вичем му: „Рашко, развали их вечерас!“. Рашко клима главом и диже руку.

9. Зато ћу само кратко да споменем један од најпознатијих тргова у Виторији који се зове “Plaza de la Virgen Blanca” – „Трг беле девице“ (на слици). Заправо тако се звао до четвртка увече. А онда су Цигани умарширали у Баскију...

Dabogda vam opet pukla ograda u pioniru

10. Vidi ga backula, kupuje karte da gleda basket! Tako je momcino, nebitno je za koga navijas, SRBIJA je najbitnija, ostavi glas na tribini kralju, care, madjijo!

Veceras ce da padne brijanje Tepicevih brcica. Dzenkins ce da namaze karu voskom, i da ga izdepilira! 12 razlike za nas, ko iz picke, samlecemo ih, cak ce i Simonovic da ih jebe!

A sad malo realnije... Prilicno sam siguran da dobijamo, s obzirom da smo igrali dobro protiv jacih ekipa od Ritasa, i verujem da u punom Pioniru, nemaju sta da traze, pogotovo sto su ovi nasi osetili slast evroligaske picke, pa se nadam da su se navukli sad. Jedini scenario, u kome nas vidim da gubimo je, ako Radonjic opet dopusti da sa 10-15 razlike, dodjemo u egal, i tako udjemo u poslednja 2 min. Ocigledno da smo samo jednu takvu utakmicu dobili, i to na srecu, protiv Olimpije... Nelson i Blazic bi po meni trebali da sasiju danas....

11. Дајте неки линк за спорт клуб, не могу гледам пренос на литванском јебига.

Колко је смотан овај Марјановић...

12. Sace simon da ih kara.

13. ЈЕБЕМ ВАМ МАЈКУ ЕСКИМСКУ ЈА ВАМА

14. Много лоше бранимо тројке, а ови не промашују мајку им јебем. Очекивао сам 35 разлике, јбг мораћу да се задовољим са 15.

15. Можда за њих ако наставимо са овако добром одбраном.

16. kakvu odbranu igrate lolo

17. Да ли је могуће да су оволико глупи? Шта чекају, да они почну да маше отворене шутеве?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.