КК Црвена звезда

1. Mislim da će ove sezone biti još lepše. Ove godine vas možda i poseremo uz pišanje po vama.

2. Дај, Џони, не заноси се. Ове сезоне имате толико крш тим да ћете бити максимално трећи у сваком такмичењу, чак и кад вам се Бертранс врати у јануару. Ни финале Купа нећете да играте. Има Црнокоса да вас избаци у четвртфиналу.

3. Nikako da se izlečite. Ne da vam nešto. Ne znam šta, ali možda bi najbolje bilo da opet prestanete da pratite košarku. Lepo ste živeli dok niste gledali. Sada opet gledate, nadate se, a šampion svake godine isti.

4. Deža vu lololololo

5. JER NAVIKA JE TOOOOOOOOOOO!

6. NEMOJ DZONI TAJ HARDKOR OVA PESMA IM JE IPAK SVEŽIJA U SEĆANJU
    http://www.youtube.com/watch?v=qtJGbWUH3vo

7. Е људи, ја се са Црнокосом не бих зајебавао...

8. А Партизан ће освојити титулу опет, и прошле године смо овако сабијали на почетку па сте видели шта је било.

9. Ја и даље мислим да ће Великомученик Душко наћи начина да воздигне екипу после ове тужне вести о плаћању. Најпосле, било би најпоштеније да Партизан победи јер са тиме побеђује правда и разум а тако побеђујемо сви. Упркос свима, сами против свих , јачи од судбине и потпредсеника Владе - КК Партизан.

Штета што не преноси Аца ову утакмицу, какав би то увод био, Давид против Голијата, Киклоп против Св. Душка Честољубљивог, лаж против правде и истине, ФМП наказа против Институције..

Морао сам мало да закувам, сви се нешто утишали и завукли испод ћебета од кад је целт запретио да ће нам теме претворити у прах у пепео џД

10. E a što nema one teme

11. Džoni, a šta tek reći za onu +42 od CSKA? Vidim kako se busaš kad pobediš Zvezdu, koliko ti je drago...šta ćemo sa brukom od CSKA?
    Inače, oš opkladu? Da će Zvezda da osvoji ove godine više trofeja u košarci od Paće?! Pošto si toliko uveren u to svršavanje da već svršavaš u gaće od pomisli... pomislio bi čovek da ti je toliko stalo da pobediš Zvezdu

12. HNJO HNJO HNJO TOLIKO MI JE SLAVAN KLUB DA U PROZIVANJIMA SA GLODARIMA MORAM POMINJATI ČAK JEDAN IZ MOSKVE HNJO HNJOH NJO

13. Ja ne prozivam klub. Nego čoeka. Ako je toliko ponosan na pobedu nad, po njegovim rečima, šugavim raspalim limenkama, nakaznom tvorevinom, kako se oseća kad poduva karu sa još većom razlikom?!

14. Ладно мора да платите :(

Не, ја морам да уплатим паре Партизану у знак солидарности. То је моја грађанска дужност.

Доставити бр рачуна КК Партизан на ПВТ или послати линк за исти позз

15. Pa ne znam. Verovatno deset puta manje jeban nego kada je vas jeb'o vaš najveći rival sa tom razlikom, jre jedno kada te jebe CSKA, a drugo je kada te jebe Partizan i kada ti Duško Vujošević zavlači kitu u rčma 10 godina.

16. Ако се будете кладили ја "сечем".

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.