КК Црвена звезда

1. Ако се будете кладили ја "сечем".

Ne postoji više trofeja. Postoje dva. ABA i naša liga. To što ste uzeli kup dva puta u 20 godina i to nazivate trofejem, to je vaša stvar. To nije trofej. Zna se šta je trofej.

2. Џони, отворена је тема, молим вас пређите тамо. Не допада ми се ово затрпавање, сматрам да може и нешто паметно овде да се прочита, а усерете све кад затрпате. Разумео бих да нема теме, ал' пошто има, можете да пређете јебига.

3. Vi što serete o ovoj izjavi iz novina, je l' ste pogledali konferenciju gde je Dule to rekao ili kao imbecili samo čitate novine i verujete drugim imbecilima koji gledaju da što više stvari izvade iz konteksta da bi se vest prodala?

Dajte mi jedno jebeno "saopštenje" njegovo da nije spomenuo Zvezdu u negativnom kontekstu?

Pogledaj današnju konferenciju za štampu.

4. Какве јебене трауме, ово је спорт.

5. Једном сам сањао да ме Душко јури моторком по Пиониру, увек се презнојим кад се сетим тога :(
    Него јоште неверуем да мора да плати, никако да дођем себи, све се надам да је маштаније.

6. Evo prelazim tamo. Izvin'te na smetni :)

7. Dule nikada nije spominjao zvezdu u negativnom kontekstu. Ponajmanje ima razloga sada, posle koliko već, 2,3 godine (?) od zamrzavanja zvezde.
    U par navrata je spominjao fmp koji je nečasnim radnjama prošle sezone obezbedjivao sebi finansije i jednu titulu u kupu, a sabotirao nas, što je poznato apsolutno svima, jedino najostrašćeniji cigosi poriču očigledno. No, ja imam razumevanja, to su traume iz detinjstva.

8. Јебем вам матер свима сад за ово малоумно затрпавање теме које волите да називате "навијачким фолклором". А таман се донекле унормалило стање...

Учините услугу форуму, немојте ни да излазите са оне идиотске теме.

9. Ovo štoe stevan napisao je previše vulgarno i previše tačno.

10. Da li ste spremni da jebemo grobaroa? Djenka je spreman, sacam se cuo sa njim. Mislim da, s obzirom na povrede njihovih igraca, ne bi trebalo da imamo vecih problema, i da bi Katic i Bobi trebali da im jebu majku milosnu pod kosem. Imamo Blazica i Nelsona koji su u vrhunskoj formi, Silba koji bi iskustvom i znanjem trebao da odrzava prednost.... Pritiska na sudije ce biti, sta drugo da se ocekuje od velikog gospodina kakav je Dusko Vujosevic, ali mislim da ne bismo smeli da dozvolimo sebi da izgubimo od ovakvog Partizana u ovom trenutku.

11. Рачунам да нису дебили да се опусте, мислећи да нема шансе да изгубе. Ми смо и са доста горим тимовима, тј. као још већи аутсајдери успевали да добијемо, тако да их никако не треба отписати унапред. Али да смо фаворити - фаворити смо.

12. Мислим да ће Боби да их растури.

13. Јебем вам матер свима сад за ово малоумно затрпавање теме које волите да називате "навијачким фолклором". А таман се донекле унормалило стање...

Учините услугу форуму, немојте ни да излазите са оне идиотске теме.

Ja sam se lepo izvin'o lololo

Moraćemo da započnemo akciju "Budi interenet navijač, al' na svojoj temi" nakon ovog Derbija. Dosta je bilo "sukoba" svi smo mi isti samo nas boje dele lololo

14. Zbog takvih kao što ste vi ja više i ne dolazim na forum lololo

JEBI GLODAREEEE!!!

15. Нечувено, немојте да пишете дан пред дерби о таквим стварима. Ова тема је предвиђена за шеровање статуса са фејзбука и рецепата за крофне.

16. Разумео бих да нема теме, ал' пошто има, можете да пређете јебига.

Ни један пост са препуцавањима није написан после отварања теме. Једите гомна обојица више сте је ви затрпали тим лелекањем.

17. Јесте написан, зато сам и написао тај пост, и напасеш ми се јаја к'о што ће вечерас милосављевић блажичу опаааааааа.

Много танку одбрану играмо за сад, ал' ће да поправе ваљда јебемудецу.

18. Katića treba streljati.

19. Не знам од стране кога, када се тема откључала нас пар смо одмах прешли овде да се спрдамо.

Иначе Звездоа нема решења у нападу за сад, ово ће бити букаке :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.