U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Brana ce najbolje jebati Makabija, BRANO BRANO!+
Mislim da dobijamo veceras... Smrzle su se ruke jesama na beogradskoj nuli! Sanse su 50-50. Ocigledno je da oni nisu u tako dobroj formi,mi sa druge strane igramo dosta dobro, pred punim tribinama, dokle god bude egal utakmica, da se ne odlepe fazon u 3. minutu na 10 razlike, moci cemo da prelomimo u nasu korist... 4-5 razlike na kraju za crveno-bijele! Silb samo neka nastavi gde je stao protiv Mege, bez oni njegovih suteva nakon 3 driblinga, preko ruke, vec kad je sam na trici, neka cepa. Radonja, citaj ovo, ja sam procitao vise puta sportsku stranu Blica, razumem se u potpunosti u tu igru sa loptom, treba mene da poslusas.... Voleo bih da Katic iznenadi sve danas, i odigra dobru tekmu..
Добићемо. Ако будемо бранили тројку.
Sedis mi na stojku. OPAAAAAAAAAAAAAAAA
хихихихихи
Такое пишај по Бачу, доста је он терорисао друге по форуму и ширио песимизам!
:принтскринује и шаље слику рајдеру у инбокс:
Е напушите ми се курца, дабогда Макаби добијо вечерас!!!1
http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2010/01/darko-lazic.jpg
Чмооору!
AHhaahahaahhhaaha... Koji šuk leptejebooO!!
http://linkis.com/www.telegraf.rs/spor/Rfnj
АХХХХХХХХХАХАХХАХАХ
FMP ima ogromnu obavezu da pobedi veceras kao naslednik Crvene Zvezde. Objasnicu zasto:
Budzet od 6,5 miliona mora da se opravda. Ovo je poslednja sansa koju taj klub ima u ocima celokupne sportske javnosti Srbije.
Secamo se projekta evropske Zvezde gde je samo trener imao platu milion evra.
Ljudima je dosta nenamenskog trosenja novca. Ljudima je dosta pogresnih ljudi na odredjenim mestima, ljudima je dosta Nevene Adzemovic u skupstini, starleta u ministarstvima, Megatrend politicara. Dosta im je i sipanja novca u taj prokleti i obogaljeni klub i sada njegovog naslednika iz predgradja. Ljudima je jasno da postoji klub koji bi sa tim budzetom igrao Final Four kao od sale i tima koji ce mutanta ponovo pocistiti sa duplo manje para.
FMP mora da dobije, nema izbora.
Jel ovo nekome zanimljivo? :(
Bombaš, reci kad treba da se nasmejemo?
SAD?!
HAHAHAHAHAHA koji si ti car, e da sam žensko dao bi ti pičke, oplodi meeeeeeee
Pa vas i židovi zajebavaju ahahahhaahahhah
БОМБАШ ЗАШТО СИ ГА СПАКОВО САЛВЕТИ!?
Volim da trpam ciganke, hahaha.
Ладно си га спаково јадној жени која је избеглица и која се понижава имитирајући цигањку за паре. ШТА СИ ЈОЈ ОБЕЋАО ЗАУЗВРАТ, КАРТЕ ЗА ФАЈНАЛ ФОР КОЈИ НЕЋЕТЕ ИГРАТИ
Imitirala ne imitirala, ciganka je za trpanje.
Боле те уво 7 дина среће. Него матора је..
To ti je ciganka devojka od 50 godina... matora za udaju, mlada za pod zemlju. Pa cemo videti sta ce biti.