КК Црвена звезда

1. Ништа овде нису судије криве што наша два дегенерика не могу да убоду бацања у последња два минута. Да се не помињу све изгубљене лопте и усрани напади, чак и са тим смо били егал са њима, само да су ова два идиота погодила бацања малопре.

2. Браво рашко гробаре. Продаде нас поново.

3. ja se prosto divim igrama pojedinaca

4. svrsili smo sami sebi u usta

5. I ovu brigu prebrinusmo.

Kao da nije dovoljno ponizenje za Srbiju da nas seljaci iz Zeleznika predstavljaju u EL, jos da prodju u top 16...

6. Radenović majmunčina promašuje 2 slobodna na 63-61, sledeći napad prpdaje loptu. I naravno Šilb, prodao je minimum 10 lopti. Da krava mleko pa ga prospe...

7. A vi glodari ste ko neka sila a? Vi ste sad neki NBA igraci?
    Ma vi ste obicna oguljena kurcina, Eto sta ste vi. Jebali smo vas na derbiju i jebacemo vas opet. A kazes mi sramota. Ma mrs umesto da navijamo da nasi prodju sto dalje vi samo zelite da mi izgubimo. Ma jebite se glupi glodari.

8. Hahah bombaš....kakav si loš trol, a još i idiot...hahhaha

9. Sad možete opet da se prešaltate na onaj mod od prošle godine i ULEB kup utakmice nazivate evroligaškim. Ove godine imate i bonus. Možete da odigrate onaj vaš fantazi gde upoređujete timove iz naše i vaše grupe pa nekim vašim čudnim putevima dođete do toga kako bi bili prvi u našoj grupi.

10. Da ne pominjem po zilioniti put sprcane pare za go kurac, prvo na pokojnu Zvezdu, a sad na Zeleznik. Ja ne znam dokle ce javnost ovo da tolerise, daj sve pare onom ko zna da igra, ne kojekakvim gurbetima i panterima. Pu jebem te Srbijo.

11. Mozda je nama trener los ali vi svog morate da cuvate da ga ko ne pomesa sa svinjom sad ce Bozic.

12. Mora saopštenje obavezno za ovo. Sramota da se tako sprdaju sa osvajačem "kupa pobednika kupova".

http://i41.tinypic.com/30c6amx.jpg

13. Ahahaahahahahahaa

14. Браво за две дебилчине, катића и раденовића.
    Браво за још две дебилчине, џонија и бомбаша.
    Џони, не сећам се да је ико скоро подјебавао вас после оваквог пораза (рецимо, после вашег пораза од нантера, након ког сте дефинитивно попасли курчегању), тако да можеш да се напасеш курца и одеш на своју тему да се радујете што ви немате паре а побеђујете исто као и ми а ми имамо паре а ви немате ништа јадни ви сте народни клуб и саосећате с народом.
    едит: не, то није троловање. за троловање треба и мало мозга. ви сте једноставно пајсерчине.

15. http://hotsport.rs/2013/12/06/navijaci-pao-iza-klupe-zvezde-okacili-transparent-ustase/
    Da li se i ovim ponosite?
    Verovatno je ovaj transparent smisljao vas ogranak iz Zagreba

16. HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Сви пишају по њима где год да се појаве хахахаха

чак и ови зелени говнари или јеше.

17. 6 ipo miliona u mutanta iz Zeleznika sprcati... da prvi po obicaju ispadnu iz Evrope. Pitanje je dokle ce nas ova nesretna tvorevina brukati i dozvoljavati da joj usta svrsavaju svi ko na redaljci. Sunce ti jebem, pa sa njima se sprda ko stigne, zajebavaju ih ko mlade majmune, polivaju transparentima, sudije se izdrkavaju na njima.

18. Bombaš kobjasnio, jebo majku, gledam ovu tekmu između ova dva đubreta od tima i reko ako Zvezda prođe u top16 evropska košarka je baš pala na niske grane.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.