КК Црвена звезда

1. ЈЕБАЋЕМО ЕВРОКУПОА СНАЖНО !
    Бомбаш напуши ми се курца.

2. Al Shomy.... Somi, SHomy..... jebote, al pazi: Shomy

3. Ovde možete još jednom da proživite odličnih poslednjih 20 sekundi večerašnje utakmice.

http://youtu.be/xs3KL15Hkx0

4. A na ovom broju 064 7878787998898 mozes da nadjes pedera slicnog tebi da ti 20 sekundi svrsava po licu

5. Gledam ovog bombaša i gvozdena...i informatika je pala na niske grane...jebem te tastaturo kad te svako koristi. Partizan je narodni klub demokratske stranke. Jeste li glasali u Hrvatskoj na referendumu pošto ste ustaše?

6. 6 ipo miliona u mutanta iz Zeleznika sprcati... da prvi po obicaju ispadnu iz Evrope. Pitanje je dokle ce nas ova nesretna tvorevina brukati i dozvoljavati da joj usta svrsavaju svi ko na redaljci. Sunce ti jebem, pa sa njima se sprda ko stigne, zajebavaju ih ko mlade majmune, polivaju transparentima, sudije se izdrkavaju na njima.

Opet ti ćale na poslu. Opet keva zaglavila u nepoznatom pravcu. Pa daješ sebi oduška. Dokolica. Leče se frustracije. Idila. A sutra proveravaš testove trudnoće kako bi ćaletu olakšao turobnu stvarnost. Nije lako. Ali opet, odjebi.

7. kolko loša tekma, ko da sam partizan gledao... stvarno neprijatno iskustvo

radenoviću pucati u kolena

8. A vi glodari ste ko neka sila a? Vi ste sad neki NBA igraci?
    Ma vi ste obicna oguljena kurcina, Eto sta ste vi. Jebali smo vas na derbiju i jebacemo vas opet. A kazes mi sramota. Ma mrs umesto da navijamo da nasi prodju sto dalje vi samo zelite da mi izgubimo. Ma jebite se glupi glodari.

hahaha RASNI SE PRIMIO NA TROL OPAAAAAA

9. Džoni, a bilo bi kul kada bi stisao jaja da se ne pojavljuješ na našim temama dok ne dobijete jedan derbi. Ajde, znam da je to u fudbalu misaona imenica, ali evo može ili u basketu ili u fudbalu. Čisto da vam se pojača kvota. Nećemo sad da ubacujemo boćanja i te sportove u kojima suvereno dominirate u međusobnom skoru.
    Znam da to ne mogu da očekujem od ovih crva što redovno dolaze da bi nadomestili porodična nasilja, ali kapiram da od tebe mogu da očekujem jedan takav viteški potez.

10. Dobro bre Bushido, Jevreji vam svrse usta transparentom, vi ko picke cutite. Svi redom seru po vama, a vi se smeskate. A terate nas sa teme.

Nije u redu.

11. Ma jok, samo mi nekako nehigijenski da mi na temi bleje simpatizeri zagrebačkog odbačenog deteta, koje pritom trpamo gde stignemo u oba najpopularnija sporta.

12. Sta mi sad treba da pustimo da vas jebe belosvetska bagra, a nasa ste kucka uvek bili? Ocemo deo kolaca, zajebi.

13. Jbt isti ste kao i sve kurve. Pamtite retke životne podvige, a sva trpanja koja dobijate u bulju brzo zaboravljate i vadite se na pijansvo ili Vestermana. Koliko je prošlo od zadnjeg sipanja u vaše pedu? Dve nedelje? Možda malo jače...

14. Otprilike 12 godina, zaboravio sam. Plus dve mutirane. Znaci 14. Deca se rode i pocnu da prcaju za taj period. Skole zavrse.

Laku noc.

15. Eto, lepo rekoh da kao i sve kurve imate kratko pamćenje. Dve, tri nedelje potvrđuju teoriju relativiteta u tom slučaju. 12 godina prođe za tri nedelje, a bulja još crvena jer komšija ne koristi lubrikante

16. Glavni ne razumem da li si to probao da me uvrediš alaudirajući na to da sam ustaša, pošto je to veliki kompliment koji čovek može dobiti.

17. treba tužiti ovaj dom u Sremčici što dozvoljava svojim korisnicima korišćenje interneta u kasne sate

momci, svetla su davno pogašena, brzo na spavanje! treba da se odmorite za sutrašnji dan i jutarnju gimnastiku

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.