КК Црвена звезда

1. http://www.b92.net/news/pics/2013/12/06/94732626952a1cdd926e59137392295_w640.jpg

Šta uradismo Neši i dres kada predaje, a nas nema u blizini, on i dalje istraumiran. Trajno.

2. Glavni ne razumem da li si to probao da me uvrediš alaudirajući na to da sam ustaša, pošto je to veliki kompliment koji čovek može dobiti.

Ma de...nisi ti ustaša domobrane jedan...

Nažalost...bombaš mani se selektivnog pamćenja.

3. Našli nešto da pričaju ljudi koji svrše u gaće kada im onaj Miša Tumaš pokaže kurac u sred Arene. Što je najgore od svega na tu tekmu su došli i roditelji sa decom koji su hteli da gledaju utakmicu, a ne par hiljada iskompleksiranih majmuna koji se pale na bolesnog ludaka.

4. Сморио си Џони. Ајд' разумем Бомбаша, он гледа Курсаџије и Јову Радовановића уз флипс смоки и ребраст чипс, али за тебе мислим да имаш неки смисао за хумор. Ове твоје форе су блам жестоки.

5. a šta fali rebrastom čipsu?

6. hahaha RASNI SE PRIMIO NA TROL OPAAAAAA

Misliš da je to neko merilo? Rasni bi ti odgovorio i da si napisao ''napred Partizan''.

7. to je već druga stvar, sad vidim da je baš zapenio, što mi pruža priličnu satisfakciju budući da je čovek oboleo

8. Brate on i bombas zatrpaju svaki pokušaj diskusije pa i prave prozivke. Meni je to tužno.

9. drago mi je da su vam srali u usta ovi govnari kad ste ješama mogli da oprostite ono.
    au dap, niste im oprostili, vičić naredio 'bez incidenata', bilo u dnevniku.

inače gledao sam većinu vaših tekmi u el, niste vi uopšte loš tim. biće opakog ćeranja
    ove sezone oko kupa, naše lige i abe.

10. Овај Расни је вероватно најглупљи човек на сајту после оног Туфера.

11. Изгубити од Панате у гостима није срамота, добро су се држали и поред очајног напада и тисуће изгубљених лопти. Катић ме разочарао, човек се распада, сваку утакмицу је нервозан, прави техничке, фаулове у нападу, баца лопте противницима у руке, не знам шта се дешава са чоеком.

12. Катић ме разочарао, човек се распада, сваку утакмицу је нервозан, прави техничке, фаулове у нападу, баца лопте противницима у руке, не знам шта се дешава са чоеком.

Treba mu odmor. Puko je. Moguće da je to zbog evropskog.

Previše izgubljenih lopti, silovanja lopte. Glupih dodavanja njima u ruke. Kao da niko ne razmišlja. Nije mi jasno zašto blažić nije igrao više. I zašto radonja mađija nije pokušao da igramo bez centra, sa radenovićem i simonom najgorim igračem ikada, kao visokim igračima. U svakom slučaju, nije loš rezultat

13. Kapiram da ce glodari najvise lajati tokom ove sezone jer su svesni da gube titulu...da iskoriste dok mogu.

Ne kapiram samo zasto se primate na glupe fore i odgovarate im...osim rasnog, njega razumem.

14. menijesamodosadno
    drago mi je da su vam srali u usta ovi govnari

Ču oni se nama usrali u usta.
    Počela tekma, ja gledam i ne verujem, šatro jedni od boljih navijača u Evropi, dobrano popišana Panata u smislu prozivki i atmosfere u Beogradu, a oni šačica jada, ko neko pozorištance.
    Kako smo se mi njima usrali u usta u Pioniru, to ni Grci, navijači Olimipijakosa nisu videli (ovo provereno pričam).
    Tako da ne trućkajte mnogo, glodarčići.

15. simonom najgorim igračem ikada

Ја никада нисам видео да он неког продрибла, крене на улаз, направи неку чаролију. Осим шута за три (рецимо) нема ништа. Капитен. ХАХА.

Ne kapiram samo zasto se primate na glupe fore i odgovarate im...osim rasnog, njega razumem.

Ма ко се прима на бомбијеве форе још :)

Počela tekma, ja gledam i ne verujem, šatro jedni od boljih navijača u Evropi, dobrano popišana Panata u smislu prozivki i atmosfere u Beogradu, a oni šačica jada, ko neko pozorištance.
    Kako smo se mi njima usrali u usta u Pioniru, to ni Grci, navijači Olimipijakosa nisu videli (ovo provereno pričam).

Управо то. Они су обични цигани. Смешни су.

Нелсон ће да издомирина у Еврокупу, не може да омане.

16. Ajde biću realan malo jebem vas u usta, ne može čovek ni da vas proziva kako valja kace ljutite.

Naravno da nema razloga da vas sprdamo, jer i pored toga što možda nešto slabije igraju ove godine, oni su ozbiljno jaki i to je jebeni PAO tako da nema razloga da vas bilo ko proziva. I dalje je to ozbiljan klub i odlična ekipa. Ne znam šta je sa ovim vašim trenerom, pa mu Slovenac koji unosi dosta energije, bleji na klupi k'o budala, kada je mogao da bude uveden i prelomi ovo. Šilb je osim jednog sjajnog napada gde je dao 5 poena igrao k'o baba i to je takođe falilo.

Uglavnom dobro ste odigrali ovu sezonu u EL. Probajte da dobijete još makar jednu tekmu od ove dve, onako za dušu i možete da budete prezadovoljni. Partizan igra EL već ko zna koliko pa sam presrećan sa dve pobede s obzirom na situaciju.

Imali ste šanse, ali ove sezone vam malo nešto fali jer većinu utakmica gubite na guzove.

Navijači PAO-a jesu smešni, jer kao oni će da vrše pritisak, zbog Olimpijakosa, a jedva sam ih čuo. Bolji su Makabijevi, Nanterovi ili Ritasovi duplo. Što je sramota sama po sebi.

17. Фали нам оно што ћемо имати следеће сезоне...немош "прве" сезоне да добијаш на мишиће...

18. Тај рад. И мислим да смо неке утакмице изгубили на гузове због Радоње, искуснији тренер би са неким одлукама сигурно утицао на бољи исход. Добра екипа, приучен тренер. Ово је лимит тренутно.

Видимо се у Еврокупоу.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.