КК Црвена звезда

1. I ja mislim da se odnosi na njih, pise KKCZ, neki ga i dalje zovu tako. lolo

2. Кога боли курац... Неће бити ништа добро за нас.

3. Mozda ste pouceni iskustvom iz prosle sezone resili da otpustite trenera nesto ranije lololo

4. Navodno vam stize Duda.

5. Ајде Газимудо не зајебавај:) Који Дуда па није будала:)

6. Јесте излапео али не толико. Ако дође усуђујем се да кажем да побеђујемо Широки и МТЗ следећи пут.

7. Ma sad kad sam prolazio pored pionira videh crnca. Ja malo bliže, on brže, kad ono Kobi Brajant. Nosi šal Crvena Zvezda - Dinamo Drezden. Potpisuje sto posto

8. Gusti priča se da su lebron i onil bili u obližnjem kafiću :)

9. Одгледах целу утакмицу јуче. Боби и Шилб криминално лоши. Шилб ушао у сукоб са Синовецом на старту, добио две личне и није могао да опепели до краја. Боби није постојао, шта год је покушао, било је на штету Звезде. Радоњић је мењао и покушавао, али на крају је остао само са три расположена играча за завршницу. Катићем, који је играо и превише с обзиром на стање, Нелсоном коме баш и не леже завршнице иако је најважнији Звездин играч ове сезоне и Џенкинсом који је на крају сам изгубио утакмицу. Контра три на један и он стаје, маши тројку, после се закуцао у одбрану МЗТ-а и више Звезда није могла да се врати. Могли сте да добијете и поред овако лоше игре, али Скопље је најгоре гостовање у лиги. Људи бију како стигну, Катић је мала маца за њих. Дејвис је вукао МЗТ, а Маринковић пријатно изненадио партијом, њих двојица су добили утакмицу уз помоћ Џенкинса. Кад нема Бобија под кошем, опасно сте лоши у скоку и ценим да ће се довести неки високи ускоро с обзиром на амбиције.

10. Ал нико не помиње капитена Симоновића који на +3 прави ТРОКОРАК иако је сам у контри.

11. Dobro, ne pravite od ovoga skandal. MZT je vruce gostovanje, nije nemoguce da se izgubi.

12. Ал нико не помиње капитена Симоновића који на +3 прави ТРОКОРАК иако је сам у контри.

Да, јеботе, човек је неспособан да води лопту. Мада није био сам, био је још један Звездин играч у контри. :) Али Симон је погодио две важне тројке (једну је и сам искреирао) пре тога и било је +3 захваљујући њему. Плус се борио са вишим и јачим играчима на четворци сасвим солидно.

13. Ал нико не помиње капитена Симоновића који на +3 прави ТРОКОРАК иако је сам у контри.

Simon kapiten kapitenski. Ako sam ga na ovoj temi spomenuo 20 puta, 19 sam rekao da je najgori igrač u istorji zvezde. Koliko se sećam, lik je bio kapiten i na unizverijadi kod nas. A imali smo sasvim dobar tim tada. To je jedan od onih igrača koji na treningu radi sve 110 posto, a talenta nema 4posto.

I nije mi jasno zbog čega radonja mađija ne pušta onog Ristića malog. Pa ne mož biti gluplji od Raška, jednostavno ne može

14. Их, бре, много сте оштри према Симону. Радоња извлачи максимум из њега, одбрану је доста поправио и кад се не заборави и чека повратни пас на тројци сасвим је солидан.

15. Види ок Симон, погоди тројку, ал не можемо рећи врхунски шутер. Ал пази, декларишемо га као шутера. И онда иде контра против Будућности, 2 на 1, он се извлачи на тројку, Блажић му одигра. Сам самцат, намести се, погледа и промаши цео кош.

16. Јебига, не би требало сад на основу једног шута доносити суд о томе какав је шутер. Свакоме се деси да промаши отворен. Али он вам је најбољи тројкаш у екипи, а није да немате играча којима је главно оружје шут.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.