КК Црвена звезда

1. Vladimir Dašić, pola čovek pola crnogorac

2. Mislim da bi nas mogao karati trenutno Real i Fener, ovo ostalo dosad nije impresivno nesto posebno da bi nas ubili

3. Koji kurac, zašto je Dašiću poslednji klub Metalac Valjevo

4. He has two tattoos on his body including a cross on his back with the words which Tsar Lazar said before battle of Kosovo wrapped around it and a dedication to his deceased friend, Ljubo Jovanović who was also a basketball player, with the inscription of his name on a basketball on his left bicep.

Dašić is an avid supporter of Partizan sport clubs.

Vrh, pravi čovek za Zvezdu onda

5. Koliko me pamćenje služi, on je nekad znao i pogoditi spolja, mada više bih volio kakvu životinju da skače ko konj, i da pokriva Bobijeve rupe,

Tadija i dalje zna da pogodi spolja, a može i skakački da pomogne. Nije loše igrao za Efes u Evroligi.

6. Ионако је тренд да цигани потписују за Партизан и глодари за Звезду. Ево овај мали Новак треба да пређе код прасета а веле да је окорели звездаш.

Онај Бјелица би био иделан, гледам статистику у ЕЛ, за нас је више него добар али сумњам да би дошао да игра једну АБА лигу.

7. Tadija je ok igrač ali je kurtončić od čoveka, Zvezda sve ove godine ne može shvati ili bar da iskopira od Duleta od kakvih igrača treba da se pravi tim, muda muda i samo muda, neki od mudonja da budu dobri ljudi a neki da vuku malo na bezobrazno ali da ne budu baš Koroman, ali MUDA u svakom slučaju.

Da je u Atini za Zvezdu igrao neko drugi umesto onog bezmudog, bezličnog duhovnog bogalja Radenovića, igrala bi TOP 16.

8. И да Рудоња није држао Блажића задње две четвртине на клупи. И да Катић не игра ко да има 14 година.

9. Da je u Atini za Zvezdu igrao neko drugi umesto onog bezmudog, bezličnog duhovnog bogalja Radenovića, igrala bi TOP 16.

E jebi ga sad, da je baba muško zvala bi se Duško. Da je, ali nije prema tome završilo se kako se završilo.

10. Pa završilo se kako se završilo ali poenta mog posta je da bi cigani mogli da počnu da izvlače zaključke iz 20 uzastopnih sezona pušenja kurca, evoluirajte jbt.

11. Pa završilo se kako se završilo ali poenta mog posta je da bi cigani mogli da počnu da izvlače zaključke iz 20 uzastopnih sezona pušenja kurca, evoluirajte jbt.

Poenta je da nikad Radenović ne bi ni došao u Zvezdu, ali pošto se Savović i Radonjić ne podnose još iz vremena kada su bili u Budućnosti, Savović je otišao u Nemačku i Radenović je u principu iznuđeno rešenje.

12. Ti si klasičan limenka glupak. Jel čitaš ti šta ja pišem. Dobro bre, jasno mi je da je Radenović iznuđeno rešenje, ali i u toj situaciji se sigurno mogao naći drugačiji košarkaš, neko ko ne drži otvorena usta i kome se iz očiju ne vidi da maši dva bitna bacanja u stani pani momentu.

13. Не ради се само о Раденовићу и Савовићу, систем рада је у питању, не сме ни један клуб да зависи од 1 играча. Треба нам систем, и можда је коначно нешто тако почело да се успоставља..

14. Ti si klasičan limenka glupak.

Za početak smanji doživljaj. Pročitao sam ja pažljivo sve što si napisao i ponovo spomenuo Radonjića pošto si upravo utakmicu u Atini naveo u svom postu kao neku koja je možda mogla da im donese Top 16. Ako sam napisao da je Radenović iznuđeno rešenje onda ti je valjda jasno da nije bilo drugih opcija i da nije bilo moguće naći u tom trenutku boljeg igrača. Razumeš li sad?

15. Веле да је Радоњић раније био добар у бацању пасуља и да је ласно могао предвидети како ће се играч понашати у одређеним утакмицама кад се ломи резултат, сад зашто је то пропустио да уради кад је Раденовић у питању... само небо зна. А могли су и Доринду ангажовати.

16. Веле да је Радоњић раније био добар у бацању пасуља и да је ласно могао предвидети како ће се играч понашати у одређеним утакмицама кад се ломи резултат, сад зашто је то пропустио да уради кад је Раденовић у питању... само небо зна. А могли су и Доринду ангажовати.

Ja sam čuo da mu je bolje išlo sa kartama.

17. ћао санитарни чвор, јел чекаш дваесшестицу?

posalji mi privatnu poruku da te nerviram.ta mi je ok.pvt

18. хаха испушисте курцата на синовцете

19. Jedan je Simon kapiten