КК Црвена звезда

1. MUTA STVARA IGRAČE PO KAZINIMA, NEAŠ TI POJMA! :D

2. Bombaš hahahaha, ja izneverovao.
    Hugo što se nerviraš? Vidiš da je čika bolid.
    I to ne običan bolid, već od onih koji nisu videli stadion do 28 , jer im je ćale bio vojno lice i lešio ih opasačem svaki put kada bi se kući vratili posle osam uveče. A onda se osamostalio, na redaljci bio zadnji , pa šta će jadan oženio. I sad je od onih likova koji u retkim posetama Beogradu decu vode na stadion u nadi da će biti sve što oni žele da im deca budu - novi Kimi ili Sandra Pertizan, u zavisnosti od pola sirotog deteta.

3. Kapiram da će biti ponosan kada bude video za 10 dina da mu se ćerka ugledala na tatu, pa se fotka po svlačionicama armijskog pašnjaka i biva na duplerici Kurira.
    Tako to biva kada su roditelji internet navijači i zakazuju tuče sa rendom likovima sa neta, a vole Partizan i Dubrovačke Trubadure

4. Bombaš hahahaha, ja izneverovao.
    Hugo što se nerviraš? Vidiš da je čika bolid.
    I to ne običan bolid, već od onih koji nisu videli stadion do 28 , jer im je ćale bio vojno lice i lešio ih opasačem svaki put kada bi se kući vratili posle osam uveče. A onda se osamostalio, na redaljci bio zadnji , pa šta će jadan oženio. I sad je od onih likova koji u retkim posetama Beogradu decu vode na stadion u nadi da će biti sve što oni žele da im deca budu - novi Kimi ili Sandra Pertizan, u zavisnosti od pola sirotog deteta.

ahahahahahahahahahah

5. Ako odem Bobi, dovescemo JUINGA! IZ NAJBOLJIH DANA! Zato sto smo tako u mogucnosti....

6. Докурца ако оде ово говедо. Ваља за домаћу лигу.

7. Ајој који секс.

8. Ренесанса!

9. Јеботе које плођење.

10. Прву тројку су сад дали:) Добар је мали Тејић, бар у овој текми, а капирам да Бобија неће пустити после ових 25 поена.

11. Ljudi jel upratio neko koliko poena je dao silb, songaila i simonovic?

12. Ja gledo juče uveče umro od smeha :)

13. Дал има огавније њушке од овог Тегија?

14. a ne persira mu Tegi i pred kraj kad je provalio da ovaj njemu non stop persira i džentl ga jebe i on počne da persira haha

15. YeahBatch
    Дал има огавније њушке од овог Тегија?

Ликови који га дижу у небеса и Бомбаш.
    Лик га је усро за медаљу.

16. Хахаха, како се Јаковљевић усрао од Дулета, "нисам нудио 100.000, али не смем да кажем да је Дуле слагао."

17. svako sa imalo ponosa i etike bi kao on postupio, neće da se spušta na taj nivo da javno proziva suparnike, samo je rekao šta nije uradio i to je dovoljno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.