Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Добар текст написо Гвозден.
Добар текст
Нешто на ту тему са неки дан написао на подфоруму ФК Патлиџан.
+ бесконачно на реченицу.
dobar, pravopisno se može reći i odličan, al' po tačnosti (ne)dovoljan
Kakvo jebanje mame sinoc.... Svaka im cast, namestilo nam se da ne znamo ni da li bismo sa 5 pobeda prosli. Ja sam prezadovoljan, ostaje zal naravno sto nismo u top16, ali bice bolje. Ko god ne veruje u ovaj tim posle ovakvih igara u El, onda je ili malouman ili nece da vidi neke stvari... Sa dobrom cetvorkom napadamo Eurocup.
Fali nam četvorka i pedes deka muda. I proizvodnja sopstvenih igrača inače smo za dvije godine ko cibona, ili tako neka kurćina
Bravo mamlaze, poslednji napad imas, da vezbas, posto si 6 od 7 utakmica tako izgubio, i ti spustas loptu... Serem ti se u usta... Inace, laksi trening, jebanje ustasoa jako, po sred cmOoora...
Радоњић чита тему :)
Мислим да су вечерас показали и Ристић и Тејић да заслужују да играју и у утакмицама у којима ће противник бити опаснији од овакве Цибоне.
Kako Cvetković napreduje, očekujem da u bliskoj budućnosti zauzme poziciju ekonoma u klubu.
Kako su igrali naši mladi, nisam gledao? Vidim da je Tejić bio solidan skroz. Ljudi moji kakvu mekanu ruku ima dečko i to sa 208. Samo sećam se da je ranije dok smo još bili na nekim selekcijama navijao za Partizan, i to strastveni navijač je bio. Nadam se da se to promenilo.
Слабо се разумем у баскет и нисам гледао текму али оволика разлика ваљда није случајност. Можда и буде нешто од гувернадура Радоњића.
Добри, поготово Тејић. Додуше, утакмица је била лишена сваке неизвесности, Цибона је баш у кризи, али нека... Добро ће им доћи за самопоуздање, па онда могу полако да почну да играју и у неизвесним утакмицама. Што се тиче Цветковића, и ја сам све већи песимиста, али се надам да ће нас демантовати.
Podižemo formu konstantno, nadam se da nećemo pasti na kraju sezone. Trenutno djelujemo moćno.
A Cvetković... Čini mi se da ima neku psihološku blokadu, manjak samopouzdanja ili ko zna šta. Kad je ušao u igru, prvi ulaz pod koš, dobio bananu i puk'o skroz. Počeo gubiti lopte, u odbrani bez koncentracije, ukratko - katastrofa za ono malo minuta.
Još je Tejić i levoruk, što je veliki plus. Dobar je skroz stvarno. Ne znam, Cvele je već u solidnim godinama - 20, već je trebalo da se dokaže, nije on više ni tako mlad. Pre bih dao šansu Rebiću, koji je isto supertalenat. Nekada je ubedljivo najbolji bio od svoje generacije u Srbiji, a vidim da je nastavio da napreduje, tako da mislim da će ako ništa sledeće sezone biti mesta i za njega u ekipi.
@SiM
Ne bih da umanjujem značaj Zvezdine pobede, ali Cibosi su došli znatno oslabljeni, pred gašenjem su, napustili ih 4-5 bitnih igrača zbog dugovanja. Šarić večeras igrao 40 minuta.
Valjalo bi uzeti nekog od Cibone, kad se već raspadaju. Sumnjam da bi Šarić došao, al' možda Stroberi.
Ma gde Šarića, nemamo mi tu šta da tražimo, imam utisak da ga želi pola Evrope. Ne znam koliko je to realno čak i za Strouberija, Cibosi grcaju, al' siguran sam da će uraditi sve da im ostanu 3-4 najbitnija igrača bar do kraja sezone.
http://www.sportal.rs/news.php?news=116420 :D
E, sad u akciju. Nek pošalje Čović ljude sa mrežama da ih na'vataju na aerodromu i dovuku u Železnik (ili Kalemegdan, volja im).
http://www.sportal.rs/news.php?news=116499 Јеботе, ови стварно читају форум вуке :)
Вероватно најбоље решење, надам се да ће тамо добијати бар 15-20 минута по утакмици.
Иначе, Ефес није потписао уговор са Тадијом, иако је наводно већ било све договорено, али је зато довео Милка Бјелицу (рекох да није немогуће да Лаборал не продужи уговор са њим). Можда касније буде превелика гужва на четворци, али сада нам дефинитивно треба још један играч на тој позицији, а и баш бих волео да опет видим Драгићевића у Звездином дресу.