КК Црвена звезда

1. Добро би било да дође Тадија. Нешто нисам пратио како је играо последњих година, ваљда није изгубио онај свој шут јер кад нам је био капитен држао је целу екипу.

2. Ako dodje, to vam je dobro pojacanje.

3. Dobro je igrao, al ja ga nikad nisam volio ni zere, imao je šut, sve to ok, al je u mozgu bio ograničen, ili je to mladost ludost bila

4. Kako smo isvršavali po grobarskoj sekti ah ah

5. игро, 6 појена

6. Играо је Тадија и био је добар, мада се наравно видело да тек треба да се упозна са екипом. Али значиће нам доста, на четворци смо били најслабији. Био сам на утакмици и желим да се захвалим Гордићу што је једно рутинско отаљавање посла претворио у гажење :) Глупан. А Блажич је цар, он дечко кидише на 20 секунди до краја и 30 и нешто разлике за нас. Тејић опет показао да има меку руку, изгледа да ће бити одличан шутер. Супер је што је и Ребић добио пар минута. Вече би било савршено да није испало ово са Ристићем... Изгледа да ће да оде на неки колеџ: http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=04&nav_id=796547

7. Чујем да је она сиса Гордић правио неке курцолије... Шта је то било, имал снимка?

8. Не занима ме баскет у ћивоту али кад видим да Звезда неког издоминира 35 разлике просто морам да прокоментаришем - ВАУ!

9. I posle zabrane djoni debil dosao po kurac.

10. Слепи Ретард

Чујем да је она сиса Гордић правио неке курцолије... Шта је то било, имал снимка?

Блажич стандардно кидисао у одбрани, и судили му пробијање блока, јер је мало јаче ушао у лика који је правио блок за Гордића, лик пао. Оправдан фаул. Али је онда Гордић гађао Блажича лоптом и овај кренуо ка њему и ништа, завршило се на кошкању и техничким (на Б92 кажу да је било више техничких, мада смо ми у хали мислили да је добио само Блажич). Углавном, то је баш пробудило публику, зато је и уследило гажење.

11. Sisa grobarska... Fala Stevane

12. Није ми жао за овог Ристића, ако је дечко дебил, јбг, све је то ћивот. Надам се да ће Тадија у Звезди да се пробуди и да даје више од просека ове сезоне, који му је био ту негде, око 6 поена за 15 минута.

13. Менаџери одводе Ристића... :/
    http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=06&nav_id=796892
    Само овде у Србији менаџери могу да присиљавају и уцењују младе спортисте да би пристали на овакве робовласничке уговоре са њима.

14. Jebemliga, meni ne djeluje da ovaj Ristić radi pogrešan potez, jer ne vjerujem da bi dobijao neku specijalnu šansu da igra. Šteta je da sjedi na klupi, ali kontam da bi bilo bolje da je tražio da ode na pozajmicu negdje gdje bi imao sigurnu minutažu. Jednostavno, Zvezdin trenutni koncept je takav kakav je.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.