КК Црвена звезда

1. Izvinjavam se što sam podjebavao aludirajući na to da je Čović kreten, nisam znao da ste toliko osetljivi na to.

Haahahahaha koi seljak

2. Ako ostane ovakav tim svi trofeji su nasi.

3. Ово са Шилбом није ништа ново. О истом се овде дискутовало прошле године кад је прозивао Ракочевића преко новина после пораза од Игокее у Лакташима. После тога су почели да га прозивају и по улици навијачи и наравно да ће човек да дигне сидро из блата. Још да су и изгубили меч против Радничког за полуфинале кад је Ћоки напустио халу, ко зна шта би било у клубу после тога. Питање је само какав је карактер Шилб и како ће да реагује на ово. Озбиљан тренер зна шта да ради кад му главни играч није у форми, а знао би вероватно и Радоња, само да има ту слободу да води тим. Ја се надам да ће Шилб да остане, човек држи кошарку у малом прсту и сваки млад играч може доста да научи од њега. Али да би остао, морате мало и ви навијачи да га подржите. Пошто се Ћоки константно увлачи у дупе трибини, можда ће и да промени плочу ако види да се Шилбу аплаудира на утакмици.

4. а знао би вероватно и Радоња, само да има ту слободу да води тим

А пошто нема, Шилб изгледа да одлази. Не води га Радоњић у Русију.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=117420

А пази вест од 19. децембра. Шилб спомиње паре.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=115990

5. Samo što neće biti utakmice na kojoj će moći da mu se aplaudira. Izgleda da je gotova stvar, čovek je već otpisan. Čak neće biti u konkurenciji za tim protiv Rusa. Sramota.

6. Па чекај мало, зар није завршен прелазни период у АБА лиги? Прошле године је Жо код нас дошао на самом крају прелазног рока. Како мисле да само отпусте Шилба и да наставе са истом екипом?

7. Како без Шилба? Не знам како, али изгледа да Човић једини верује у Симоновића. Брауна прошле сезоне тера па га враћа кад је испао из форме. Ако ћемо поштено, више грешака од Шилба су правили Нелсон и Џенкинс, имали су више нерезонских шутева, али Човић вероватно веома добру диоптрију па види оно што ми не видимо.

8. Верујем да немају пара да га плате, па сад траже неке глупе разлоге да га шутну. ПРОДАЈ ПЕЋКУ ПАТРИЈАРШИЈУ И ПЛАТИ ШИЛБА ЧОВИЋУ ДЕЦХКО !

9. DOLAZI VAM CAKAREVIC! OPAA

10. Ne znam da li sam ja jedini koji mrzi Šilba od kada je došao. Verovatno jesam. I nek ide. Ko ga jebe. Lik koji misli da može da šutne kad mu dune i da je kul imati 5 izgubljenih lopti u proseku po meču, nema tu šta da traži. Da ne pričam o njegovom bolu u kurcu za odbranu. Uostalom, ko zna šta se dešava iza kulisa. Možda ga boli kurac i da trenira, ima 30 dina, nema on tu šta da se dokazuje nekome. A za taj trogodišnji ugovor može da se dovede mlađa čamuga koja kasnije može i da se proda. Srećan put Šilbe. P.S. Povedi Radenovića i Simona kapitena sa sobom.

Čakara je igrač kog je Dule upropastio. Pre partizana sam ga pratio, žao mi što tad nije došao kod nas, ali sam mislio da će kod glodara da sazre. Međutim, napraviše od njega rukometaša za 3 minuta na terenu. Čisto sumnjam da će on doći.

11. Ma ko ga jebe, ovo što veli Gusti , još kad sam pročitao da košta kao Nelson i Marjanović zajedni, ili Jaka i Raško, i da je duplo skuplji od Bogdana Bogdanovića, nek jebe mater svoju.

12. još kad sam pročitao da košta kao Nelson i Marjanović zajedni, ili Jaka i Raško, i da je duplo skuplji od Bogdana Bogdanovića, nek jebe mater svoju.

Апсолутно се слажем. Прескуп је Шилб кад се рачуна по килу. За те паре можеш да доведеш два мршавија из енбијеја.

13. Чакаревић може да буде замена за Симоновића, али не за Шилба, тј. може да буде резерва Шилбу. А просто се чудим зашто су се и Звезда, Партизан, а и страни клубови годинама уназад отимали око Раденовића кад је Савовић Кармело Ентони за њега.

14. Савовић би играо као странац, а Раденовић је домаћи играч. То је велика разлика кад правиш тим са само четири странца. А и долазак Раденовића је био један наговештај стварања окоснице тима са Митровићем што се показало као одличан потез Радоњића.

15. Мислим да Савовић поред држављанства БиХ има и наш пасош.
    А Митровић... Јбг, повреде не могу да се предвиде.

16. Има, али нема кошаркашко држављанство и играо би као странац по још важећим правилима. А кад сам рекао одличан потез, нисам мислио иронично, то се стварно показало као одличан потез пошто је Лука показао да је зрео за ту улогу, само их је привремено успорила повреда.

17. Ne znam da li sam ja jedini koji mrzi Šilba od kada je došao. Verovatno jesam. I nek ide. Ko ga jebe. Lik koji misli da može da šutne kad mu dune i da je kul imati 5 izgubljenih lopti u proseku po meču, nema tu šta da traži. Da ne pričam o njegovom bolu u kurcu za odbranu.

Треба болдовати ово. Мушр бре, није ти ово НБА и ниси ти Коби. Слабо пратим баскет али то што сам гледао..очигледно је да има болове у пределу препона за Звезду, досађује се на клупи, ај ти дечко код Дулета па нек те он воспитава.

Повлачим све што сам реко за Ђенку, има муда, јес да је ко мува без главе али се труди и немам примедбе.

18. Не знам има ли тема кошарка, па ћу поделити овде. МАМА МИА!

http://www.youtube.com/watch?v=bWxiUXJzc2o

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.