КК Црвена звезда

1. Јебо те Коштуница у пркно.

2. Ма могао си ово у тему НБА да ставиш.

али нема кошаркашко држављанство

Да, да, има то правило да ако имаш двојно држављанство, мораш да играш за неку од те две репрезентације да би се знало да ли си страни или домаћи играч.

3. Врло вероватно...

4. Елем, ове Русе тренира већ 5 година неки наш човек, рекло би се да је одличан тренер.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-kosarka/199269/Zoran-Lukic-najbolji-kosarkaski-trener-u-Rusiji
    http://www.sportal.rs/news.php?news=116119

5. Ови Руси у прошлом колу добили са 50 разлике јбт.

Елем, Шилб је добар играч, добро је и одиграо, али за 600 000е морао је да буде лидер екипе.
    Наравно да је велики хендикеп што одлази, али мора се размишљати и о буџету, и реално је било да после испадања из ЕЛ он оде.

6. Јашта, тако се размишља о буџету. Потпишеш врхунског играча на три године, па га отпустиш на пола прве сезоне.

7. Па Човић је направио тим за евролигу, надајући се да ће проћи у топ 16 и намлатити паре, кад није, реално му Шилб не треба за АБА лигу у ЕК..а кошта ко ђаво.

8. A sad mene interesuje, posto ste vi ozbiljan klub, pre svega dobro finansijski obezbedjen, koliko novaca cete platiti Silbu za raskid trogodisnjeg ugovora?
    Ja cenim da moraju da mu budu isplacene bar 2 godine,a mozda i sve 3.
    Mislim, koja je usteda onda ako ce da se plati njegova dvogodisnja plata i dovede neko drugi koji ce takodje da prima platu?

9. Šilb ima 2+1, znači trebalo bi sve plate za dve godine da mu se isplate. Ako Pariz preuzme njegov ugovor kao što se priča onda oni mogu oni da se dogovore za manju platu pošto ne verujem da bi hteli da ga plaćaju kao Zvezda a da šerif Ćoki isplati razliku do vrednosti ugovora, što mi deluje kao najrealnija opcija.

10. Па неће се платити ништа. Раскинуће споразумно. Нису луди, ваљда да плаћају цео уговор. А није ни он луд да седи на клупи три године. Можда нека ситна кинта чисто због природе уговора.

11. a da šerif Ćoki isplati razliku do vrednosti ugovora

Ма нема шансе да плати ишта што није нека симболична сума.

12. Да ли иког нормалног занима колико и како ће Човић платити тамо неког играча који је ионако демонстрирао бољење пениса да се цима по овој нашој распалој лиги ? Чиме се ви замарате..

13. Симе, иди гледај женски рукомет. Не смарај ако не пратиш кошарку. Како није битно да ли ће клуб дати неке паре играчу који одлази док може да искористи те паре за појачање или било шта друго?

14. Симе, зар се ти ниси ишчуђавао овде што неки људи гледају све утакмице? Живо ме занима како си онда закључио да га боли курац? Из Тилмовог коментара да Шилб није лидер (јер за те паре мора да буде наш Коби Брајант) или си прочитао на Спорталу?

Допуна: Али обојица смо почели са Симе и натрљали му на нос то што не гледа мечеве :D

15. Па неће се платити ништа. Раскинуће споразумно. Нису луди, ваљда да плаћају цео уговор. А није ни он луд да седи на клупи три године. Можда нека ситна кинта чисто због природе уговора.

Misliš da će Šilb i Rašković hteti da raskinu sporazumno? Ćisto sumnjam, kao tridesetogodišnjak nije mogao da zabode bolji ugovor i što bi se onda odricao nečega što mu pripada.

16. Зато што у супротном не би могао да добије исписницу. А и да избегне шиканирање и разне друге подлости којима су склони српски спортски функционери. У сваком случају, за Звезду ће то бити само лоша реклама, а било каквих пара неће видети сигурно.

17. Truce bolje ne idi na teme o sportu vidim da ti se dize pritisak.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.