КК Црвена звезда

1. Truć, Stevane, nije da se u potpunosti ne slažem s vama. Ja sam i napisao da je najrealnije da Pariz nekako preuzme njegov ugovor, samo što tu nije sve crno-belo (hehe :D). Jedna ekipa, druga ekipa, igrač, menadžer - svi imaju svoje interese i gledaju kako da najbolje iskoriste situaciju. Meni je upalo u oči što neki pišu kao da se samo Čović pita šta će biti. Problem može biti jačina ugovora, kao što sam rekao Šilb je u Zvezdi imao idealan ugovor za njegove godine, veliki je rizik davati tridesetogodišnjaku višegodišnji, mislim da se tu se Čović malo zaleteo. Može da se desi da Pariz ne može da ponudi slične uslove pa da treba Čović da uleti s nekom kintom da bi svi bili srećni i zadovoljni. Ako uspe da "proda" igrača kojeg tera zbog loše igre po istoj ceni po kojoj ga je kupio onda priznajem da je vrhunski trgovac. Sve u svemu, i ako ne budu finansijski na gubitku, odlazak Šilba će verovatno da utiče na hemiju u ekipi i ugled kluba. Da se razumemo, ja kao Partizanovac nemam ništa protiv njegovog odlaska. :D Neću više o Šilbu, strah me da me opet neko ne nazove idiotom.

2. Ау тебра. Нема везе, опет све нај нај у 2014-ој.

3. Ovaj maltoni misli da ako napise dugacak tekst da ce ispasti pametan.

4. Šta serete bre, gledajte utakmicu.

5. Млато, то би имало смисла све што кажеш, али само теоретски. Пракса је да у оваквим случајевима играчи добију да избију очи и не видим зашто би било другачије и овај пут.

6. Па ако сам написао да не пратим редовно не значи да нисам гледао ни једну утакмицу. Свакако се не залаже као на почетку сезоне, нарочито у одбрани. А чуди ме још више да ви што пратите сваку текму то нисте приметили. Ја сам за ово нешто текми што сам погледао приметио и да је Џенкинс (кога сам прво пљувао) сада три пута бољи него на почетку сезоне а када сам касније погледао на нету задњих пар минута против Радничког приметио сам и да има петљу кад се ломи резултат. Ја задовољан.

Ето видиш како можеш да одговориш, а претходно си беспотребно проширио причу на то чији је клуб и тиме ми као одузео право на мишљење. А да си гледао утакмице, знао би да човек никад није ни био неки посебно добар дефанзивац, а то су знали и у клубу кад су га доводили, тако да им је оправдање бедно. Волео бих да грешим, али његов допринос игри је велики и то би могло да зафали у најбитнијим утакмицама сезоне. Ево, почео већ меч, јер се овде замајавам с тобом који превише сереш за некога ко ни не воли спорт о ком је реч. Једино паметно ти је то што си се повукао из даљег разговора са Трућем (с тим што у вашој расправи није он тај који је испао Расан).

7. Ubi nas Bebit, protiv nas ipak moraju svima da idu trojke.

8. Какав је ово курац овај Бебит или шта већ. Човек није нормалан како шутира тројке јеботе.

9. А и што га не чувају близу, па нека прође на улаз, делује да је тром..боље и то него да га чувају на метар а он расипа тројке.

10. Овај Симоновић ни отворену тројку не може да погоди. Који му је курац ове сезоне, прошле је бунарио тројке само тако.
    А Раденовић погодио две узастопце. ШКК?
    Ђенка гура по принципу АПП, али му иде за сада.

11. Teško će on na prolaz, samo treba da mu se nabiju u facu.
    Dobri smo u principu, fino Dženkins igra.

12. Ко преноси текму? Ако је б92, дајте неки стрим, немам на вебтв б92.

13. Jebem ti Bebita.

14. Нисам ни сумњао да ће праведни Стеван дати себи за право да пресуди да сам ја испао Расни јер сам поставио питање из ког се види, (замисли молим те) да другачије гледам на ствари него рецимо вас двојица, при том никог не вређајући да је нуспродукт бомбардовања или шта већ. Још сам му два пута пожелео све најбоље :) КАКО САМ СЕ САМО САД ИЗНЕРВИРАО ЕЕЕЈ ЋИВОТЕ РАДЕНОВИЋ ПОГАЂА ЗА ТРИ А ИГРАО САМ ГА ИСПОД ДВА ПОЕНА

15. Не гледаш ти другачије на ствари, већ исто. Сви и мисле да Шилб неће добити ништа, само ти улећеш са глупим "ћоки се секира шта ви мислите" реченицама. Замисли да сад идеш на сваку тему са ставом "чиме се замарате, заболе овог-оног шта мислите".

16. Serem ti se u mocert tolko brzo menjaju kvote da nemož uplatiti ko čovek

17. Морам поново да кажем. Нелсон убедљиво најважнији играч и ове године.

18. Чали још један расположен играч поред Нелслона и Катића.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.