Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Расни, не троши енергију овде, неопходан си нам на Препуцавањима, без тебе тамо пашће све наше заставе.
А у праву је, па неће му исплатити сигурно све три године, па нису ни они будале. Зато и раскидају.
Расни, много ме нервираш оним сликама застава. Само бих те замолио људски да не шириш заставе на ову тему, а ја ћу доћи тамо да гледам слике кад будем стигао.
Па наравно да нас занима. Ем што се ради о (вероватном) бацању пара, ем што нам одлази играч коме је алтернатива Меџик Симоновић. Ем што је Звезда на губитку што се тиче играчког кадра, ем због новца (мада је ту више Човић на губитку).
Наравно да раскида уговор због новца, и наравно да му неће платити све три године, то би било бесмислено. Човић је врхунски менаџер, тј бизнисмен, то могу да потпишем.
Проблем је што спорт а посебно кошарка код нас, нису неке фирме где само гледаш приходе и расходе пластично, треба ту спортске посвећености, спортског ентузијазма, што Чоки очигледно нема.
За ове наше криминалне услове, да.
Ček bre, Čović nije budala da plati sve a Šilb je budala da raskine bez da dobije ikakvu kintu? Koliki god sportski motiv da ima, mislim da mu je veći motiv da se finansijski obezbedi na zalasku karijere. Najjači ugovor u istoriji srpske košarke, ugovor karijere, sigurno milionče za dve godine. Stavite se u Šilbovu situaciju, je l' biste se vi odrekli miliončeta koje vam ugovor garantuje? I jeste Čović vrhunska muljara al nije omnipotentan, ne može on da kaže "e robe, nisi igrao kako sam očekivao, mrš iz kluba a kintu ćeš kurac da dobiješ" i da tako nešto prođe.
Млатони, брате, Париз га чега раширених руку, даће му бар уговор исте висине, ако не и мало јачи. Другачије би било да не постоји клуб који је спреман исто да га плати, а овако ће га болети курац да се бакће, јер вероватно жели
Млато, да ли знаш за неки случај у нашем спорту да је играч добио паре на такав начин? Наравно да нема, али зато има случај Мореире, па Милутиновића нпр. Значи, као играч имаш две опције. Да седиш на клупи две године, да са страхом излазиш на улицу и чекаш да истекне све читајући у новинама каква си штеточина или да одјебеш кретене и одеш негде за нешто мање пара, али бар знаш зашто си то урадио. Наравно да неће Човић да раскине уговор, већ ће да га држи и малтретира док овај сам не оде. А ако има било какву понуду, наравно да није луд да остане овде.
Стеван и Трућ су иста особа, дефинитивно. :)
:D :D :D :))))) rofl omg wtf lol
Оувај..господине Стјепан Трућ, можете ли ми икако рећи какве везе има број утакмица које сам погледао ове сезоне са питањем "Да ли иког нормалног занима колико и како ће Човић платити.."
Мислим сигурно господин Човић цени вашу бригу и све то али Вас уверавам да дотични господин ипак зна најбоље како да води свој приватни клуб који сам финансира из свог џепа и итекако има пара да плати, исплати и претплати Мајкла Шилба Џордана и још једно 20 таквих играча. Неће Звезда пропасти без Шилба, не брините. Добар је играч, за Звезду и одличан, али забога..
ЗА ЗВЕЗДУ И ОДЛИЧАН ЛОЛ
Па има везе, јер ме занима на који си начин сазнао да га боли курац да се цима у нашој лиги. Ниси ми одговорио. Знам ја да Човића боли курац шта пишем по Вукајлији, као што заболе Хикса и Џилета шта ти пишеш, али да смо мало разумнији, не бисмо се ни бавили праћењем спортских клубова.
isti takava problem ima jr smit u NY, nece ga niki, pa sad moze da se zavrsi nesto ;)
Кое свирање курцу скаусера. Какве има везе чији је клуб и ко плаћа Шилба? То је представник наше кошарке у Европи и интересује људе шта ће бити са клубом, хоће ли се довести замена или слично. Не знам кад се накотило ових ликова што шатро ватрено навијају за клубове неких милијардера преко пола света и свађају се са комшијама кад неком Манчестеру свирају пенал, а деле савете некоме кога интересује кога ће гледати уживо сутра или прекосутра, Олденбург или ЦСКА? Је л' то нешто од бомбардовања остало?
Па ако сам написао да не пратим редовно не значи да нисам гледао ни једну утакмицу. Свакако се не залаже као на почетку сезоне, нарочито у одбрани. А чуди ме још више да ви што пратите сваку текму то нисте приметили. Ја сам за ово нешто текми што сам погледао приметио и да је Џенкинс (кога сам прво пљувао) сада три пута бољи него на почетку сезоне а када сам касније погледао на нету задњих пар минута против Радничког приметио сам и да има петљу кад се ломи резултат. Ја задовољан.
Е трућ довољан је један расни не смарај, коме сам делио савете шта причаш, поставио сам једно просто питање. Ајд небитно, заболе ме, поздрав и свако добро теби и твојима, сретан Божић.
Noga jebem ti mamu sudijsku.
Нисам ја крив што вас има више, јебига.
Оно, као, савет да се не треба секирати, све ће Ћоки средити је на нивоу оног "шта се нервирате, они зарађују милионе, а ти се ту нервираш".
Taman htedoh da kažem da konačno jednoj ekipi ne ide šut za tri protiv nas, kad ovaj Bebit krenu da šamara.