КК Црвена звезда

1. Дал је могуће ово?

2. HAhahahaaa...ne igra se košarka bez dve pozicije. Dovedite nekog na trojku, Lazić nije šutno nijednom

3. РАденовић вас спашава јебено
    ваљда ће и Бобан укрстити лигаменте ускоро

4. Ne diraj mi Lazića, to mi drugar iz osnovne. Prebiću te! :)

5. Џелезничар - Џелин ћале из Џелезница Србије који ради у тунелу и види бело на крају тунела

6. Ако не доведемо добру тројку можемо да глођемо курчину гробарску и ове године.

7. Sva sreća što su mađari kirvajska ekipa pa smo se bukvalno izvukli. Radenović izbunario pobedu, a Đenka stondardno. Slobodna bacanja za kriminalne inspekcije.

8. Ма доводимо тројку не брини, и битно је да и кад играмо скандалозно као данас, побеђујемо... Опусти се, пишамо гробарима уста ове године

9. Сваке године то кажемо.

Елем, без Бобија ништа. Данас је имао 4 поена јебига. Срећа па гробари немају никога да га чува, ту нам је велика предност.

10. Rivers otpao danas, tražio mnogo, a nećemo dovoditi ni Tomasa Kelatija. Jeb'o nas konj.

11. Ko još ostaje u kombinaciji, ako znaš simpatični? Vidi se da nam treba trojka kao leba. Danas simon šut iz igre 0 od 8, 32 minuta, za indeks -1. I nije mi jasno da ne mogu bacanja da pogode jebo ih pas

12. Ја би их терао да бацају слободњаке целу ноћ.

13. 500 dnevno, nije to puno. Stani i šutiraj pička ti materina. Pa ja debela konjina, mogu dam više slobodnjaka od njih

14. Pa jebem im krvavu familiju, koliko je normalno u sred sezone odreći se igrača? I sad treba bunariti po razvojnoj NBA ili angažovati igrače sumnjivog kvaliteta po Evropi. Kakvi su ajvani, ja ne vjerujem.
    I šta Katić radi na treningu, rve se? Pa vježbajte slobodna bacanja, mamu vam jebem sasranu!

15. Gusti sok
    Ko još ostaje u kombinaciji, ako znaš simpatični? Vidi se da nam treba trojka kao leba. Danas simon šut iz igre 0 od 8, 32 minuta, za indeks -1. I nije mi jasno da ne mogu bacanja da pogode jebo ih pas

Nisam 100% siguran, ali mi lik pomenu Teransa Vilijamsa i Patrik Hristofera. Da li je tačno, to ne znam.
    Rivers je, izgleda, stvarno otpao, tražio do kraja sezone 250 000, a naši mu nudili ugovor do kraja ove +1, a on hteo do kraja ove, pa onda pregovori. Valjda naši skontali da hoće da odigra ovo, pa onda da lupi neku cenu, pa da se jebemo sa tim. I za Kelatija sam 100% siguran da nam je nuđen, ali ništa od njega.

16. Izgleda da smo potpisali nekoga.

17. ТО СИПАТИЧНИ ИНСАЈДЕРУ

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.